Триповерхівку на масиві Коріатовичів грозяться від’єднати від газу

Триповерхівку на масиві Коріатовичів грозяться від’єднати від газу
  • Трьохповерховий будинок на вулиці Понедєліна, 8, «Вінницягаз» хоче від’єднати від газу.
  • Річ у тому, що один з димоходів зруйнований і комунальники з «ЖЕО» забарилися з ремонтом.
  • Жителі дому шоковані — адже залишаться без тепла та не зможуть готувати їжу.

До редакції «RIA/20хвилин» звернулися читачі зі скаргою на товариство «ЖЕО», яке управляє невеликим, 13-квартирним будинком у районі масиву Коріатовичів (колишній Свердловський масив - авт.).

— Один з димоходів в нас розвалився ще торік. Ми подавали до «ЖЕО» заявку на ремонт. А нас - футболять. Тепер отримали повідомлення від «Вінницягаз», що наш будинок від’єднають від газової труби вже 11 березня. А «ЖЕО» навіть не ворушиться, — розповідала пенсіонерка, що представилася Надією Василівною.

За її словами, через те, що звалилося кілька цеглин від’єднають одразу чотири квартири під номерами 1,4,5,12. Їхній будинок немає централізованого опалення, тільки автономне. І якщо не буде газу, то люди залишаться без опалення та не зможуть готувати їжу.

Відео дня

Аби отримати роз’яснення в цій ситуації звернулися до товариства «ЖЕО». Там нам підтвердили, що дійсно отримували заявку на ремонт димоходу та пояснили в чому виникла затримка:

— Понедєліна, 8. Там у одному місці димовий канал зруйнований, буквально декілька цеглин. Не робили так довго, бо потрібні були сприятливі погодні умови. Ми ж не можемо робити цегляну кладку, коли йде сніг та морози, — казала інженер товариства, яка представилася Ніною Іванівною. — Цей об'єкт ми включили у план замовлення, і десь завтра-післязавтра будемо виконувати ці роботи.Теж саме я казала жителям будинку і розповідала, щоб вони не хвилювалися, що ми встигнемо все зробити до 11 березня. Там, насправді, роботи на 2-3 години.

Утім, жителька дому не особливо вірить цим обіцянкам.

— Вони нам стільки вже обіцяли… а реально, чи зможуть виконати ремонт перед восьмим березня? Бо там далі вихідні, і якраз робочий тиждень починається з 11 березня, коли нам мають прийти та відрізати газ, — казала пані Надія.

Де знайти інформацію про ЖЕКи

Якщо у вашому домі не створено об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), то, ймовірно, порядком у домі досі завідує ЖЕК. Нині вони стали управляючими організаціями, з якими уповноважені (старші по будинку) підписали угоду на обслуговування будинку.

На сайті міської ради є інформація про послуги, тарифи кожної управлінської компанії у Вінниці:

Крім того, кожна з управляючих компаній виклала плани поточного ремонту та капітального ремонту в будинках, з якими були підписані угоди. Капремонти, зазвичай, роблять за умови співфінансування цих робіт.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олексій

    А зібратись і самим відремонтувати? Зробити ОСББ? Постсовок -- це коли люмпени вважають, що за ними прибиральниця має прибрати, жек має лампочку закрутити і ремонт зробити, а прем'єр має жіппу приїхати підтерти. Змогли надовбати зайвих вікон і спотворити будинок, умійте і димар відремонтувати.
  • Nadella Karaban

    Нехай перейдуть на електрику
  • Жора

    Вернемся опять к теме  финансов , и в том что никто не хочет делать ремонт , но деньги есть....

    Как одна женщина мне говорила...-Я  одела эротическое белье...,раздвинула ноги, поставила вэб камеру рядом, и с помощью пальчиков заработала 100 баксов... Зачем мне нужен муж который  зарабатывает копейки, и который может только раз  в две недели.... Я могу  и молодого любовника найти... Но деньги заработанные с помощью вэб камеры она не хочет платить на ремонт дома.... Пусть муж платит со своей  зарплаты... Вывод такой... Женщины с помощью интернета  и онлайн -секса стали крутыми, попутали берега, и крыша поехала у них конкретно....

    боба reply Жора

    это тебе твоя жена говорила?)

    Олексій reply боба

    Це Жора на Мамбі засидівся...
  • Жора

    Дымоход развалился.... Ну типа нет денег..... Так сейчас в Виннице только ленивый не может заработать.Если раньше  попрошайки на базарах и в транспорте просили деньги, то сейчас на сайте знакомств девушки  заводят беседу с иностранцами, и потом  простят деньги. Скидывают и интимные им фото своих пи*ек.... А особенно трудолюбивые даже делают маструбацию по скайпу и показывают это иностранцу.... Такое оплачивается отдельно от  100 баксов и выше... И не обязательно надо быть женщиной чтобы так зарабатывать, есть в Виннице мужчины которые сидят под женскими анкетами и ведут беседу, и показывают ну типа фото женщин... А уж если надо скайп с маструбацией, ТО У НИХ ВСЕГДА ЕСТЬ  свои козы, эти козы потом получают премиальные.....  (кстати не только  по скайпу мастр , делают , но  если надо и секс  пойдет).... К чему это все.... у людей есть деньги, но   ремонты в своих домах не делают....)



    PS/ Заводы блядь стоят,одни порно студии кругом..(с)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up