Трагедія на Київській: водій сріблястого авто насмерть збив людину і втік

Трагедія на Київській: водій сріблястого авто насмерть збив людину і втік

Люди з місця події кажуть: збивши чоловіка, водій автівки навіть не зупинився і вже десь біля лікарні № 2 зачепив один з автомобілів

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 21.45. Але ще о 22.30 на ділянці між зупинками Гонти та Станіставського патрульні ще регулювали рух та збирали дані про трагедію. Навколо них юрмилися люди: частково - відвідувачі ресторану “Шахерезада”, частково - випадкові перехожі.

О 22.45 тіло загиблого ще лежало на дорозі, а біля нього стояла шокована рідня у сльозах. Із натовпу неподалік чулися прокляття та лайка на адресу горе-водія.

— Усе через цього ідіота, б..!- обурено каже чоловік, що стоїть неподалік від входу до ресторану, маючи на увазі водія. І далі вже розповідає про збитого чоловіка: —  Хотів перейти дорогу, а в нього песик маленький, ні в яку не йде. Він розвернувся до собаки, хотів його на руки взяти, а хлопця - раз! - і на скаженій швидкості машина збила. Здається, то був сріблястий “Форд Мондео”. Навіть не зупинився, уявляєте?! То оцей …, що був за кермом, ще якесь авто біля лікарні № 2 зачепив!

Відео дня
blockquote>

 

Слідчий по ДТП Анатолій Мельничук розповів журналісту, що автомобіль рухався зі сторони Водоканалу у напрямку центра міста, а пішохід переходив дорогу зі сторони храму.

— Так і трапився наїзд. Це поки що вся інформація. Авто було сріблястого кольору, марка вже встановлена. Затримаємо - тоді дамо більш повну інформацію, - зазначив слідчий.

Як виявилось пізніше,  наїзд здійснив водій "Форда Скорпіо". Поліція його вже знайшла. Детальніше читайте у матеріалі "На Київській Ford на смерть збив чоловіка і втік. Шукають водія та свідків (оновлено)"
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Алла Слепченко

    Винен пішоходів, але яка швидкість була у  машини, якщо кросівок лежав потім через 20-30м тіло і через 30-50м шматок ноги в другому кросовку? Збив людину-зупинись! І машину, яку зачепив, я бачила, хлопці були в шоці
  • Анастасия Дзюбенко

    Еййй,  в нього собака вибігла на дорогу,  пішов чоловік її забирати,  а тут таке...

    road control reply Анастасия Дзюбенко

    Ну да, собака важнее.

    Гулял с собакой,значить отвечает за неё.
  • Artem Fomin

    Стоп, я так понял собачку он хотел взять на руки уже стоя на проезжей части???

    По середине дороги? Ночью?
  • Artem Fomin

    Как мне помниться там за метров 50-70 есть пешеходный переход регулируемый светофором... Жалко всех конечно... Водители, будете внимательнее, даже если на 100% правы... Пешеходам - аналогично, прав, или не прав - пропусти эту машину, накройте в след матом, но не кидайтесь под колеса видя зебру....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up