ТОП-6 найкращих театральних прем’єр у Вінниці!

ТОП-6 найкращих театральних прем’єр у Вінниці!

Театральний сезон 2017 у Вінниці обіцяє бути неабияким. На нас чекають і комедії, і мюзикли, і навіть балет. А що вже казати про акторські склади!

Ви тільки уявіть свою акторську майстерність на вінницькій сцені показуватимуть народні артисти України Остап Ступка, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, зірка серіалів «Коли ми вдома», «Слуга народу» і «Родичі» - Катерина Кістень, відомі телевізвйні ведучі: всім ведуча танцювального шоу “Танцюють всі” - Ліля Ребрик, ведуча народної лотереї “Лотозабава” - Лариса Руснак та багато інших!
 
Отож,  для вас добірка ТОП-6 найкращих театральних прем’єр у Вінниці!
 
 
 
Дата: 29 січня
Місце: театр ім. Садовського
В головних ролях: Богдан Бенюк та Анатолій Хостікоєв
Купити квитки тут!
 
 
Вистава «Швейк» - це не просто інтерпретація славнозвісного роману чеського письменника Ярослава Гашека «Пригоди бравого вояки Швейка». Це грандіозна вистава, яка набула особливого колориту завдяки двом неординарним акторським особистостям: Богдану Бенюку та Анатолію Хостікоєву. Саме їх багаторічний творчий тандем спровокував ідею створення вистави про істинну чоловічу дружбу, про доброту та людяність, які не підвладні ані часу, ані будь-яким випробуванням.
 
 
 
Дата: 16 березня
Місце: театр ім. Садовського
Вартість квитків: 350-720 грн
 
 
«NOTRE DAME de PARIS»  - це не просто концерт на сцені театру, це концерт-відкриття і концерт-ейфорія, концерт-сенсація. Це найгучніша прем’єра музичного проекту в історії України, і вона на Вінницькій сцені!
 
7 найкращих солістів України, великий симфонічний оркестр, хор і ритм-група на чолі з диригентом Миколою Лисенко-молодшим – правнуком славетного українського генія, композитора Миколи Лисенка!
 
У ролі солістів ви побачите улюблених співаків, переможців і фіналістів найпопулярніших талант- шоу країни, чиї унікальні голоси полонили всю країну!
 
 
 
Дата: 12 лютого
Місце: Будинок офіцерів
В головних ролях: Олексій Вертинський, Слава Соломка, Олександр Папуша, Ліля Ребрик, Володимир Горянський, Макс Максимюк, Лариса Руснак, Віка Білан.
Вартість квитків: 130-350 грн
 
 
Комедія буде презентована напередодні дня усіх Закоханих, 12 лютого. 
 
У центрі сюжету комедійна історія, яка трапилась у одному готельному номері, за якою, ви як майбутні глядачі зможете спостерігати з глядацької зали. На передній план виходить роман відомого політика та його секретарки. 
 
До такої іронічної історії додається неймовірно талановитий акторський склад. Тому насолоджуватись буде чим.
 
 
 
Дата: 5 лютого
Місце: Театр ім. Садовського
Вартість квитків: 100-300 грн
 
 
Давно у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського не було такого видовища. На вас чекає грандіозна прем'єра, шедевр світової класики балет Петра Чайковського "Лускунчик"!
 
Балет-феєрія в 2-х діях з прологом за мотивами казки Ернста Гофмана «Лускунчик і мишачий король». Головні партії виконують солісти Національної опери України. 
 
Не пропустіть!!!
 
 
 
Дата: 19 лютого
Місце: Театр ім. Садовського
Вартість квитків: 190-350 грн
 
 
До Дня закоханих улюблений Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» представляє у Вінниці: продовження нашумілої комедії для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля- 2»!
 
Головна «родзинка» нової комедії «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2» у тому, що вонабуде однаково цікавою і тим, хто бачив першу виставу «А-ля кобеля», і тим, хто з якихось причин її пропустив. Це як «День радіо» і «День виборів» «Квартету І». 
 
Ця вистава має не лише схвальні відгуки від глядачів а й здобула одразу три премії на фестивалі «Театральна сесія-2014».
 
 
 
Дата: 7 березня
Місце: Театр ім. Садовського
Вартість квитків: 150 -380 грн
В головних ролях: Остап Ступка, Катерина Кістень, Костянтин Костишин.
 
 
Одна з найкращих комедійних прем’єр напередодні свята 8 Березня у Вінниці!
Справжній любовний трилер!!! Гостросюжетна комедія “І тільки смерть розлучить нас” у 2 діях за п'єсою знаменитого італійського драматурга Альдо Ніколаї.
 
Італійський гумор, яскраві костюми, оригінальні декорації та дивовижна своїми поворотами подій комедія не залишить нікого байдужим у глядацькій залі театру.  
 
Не пропусти найцікавіше із театрального життя Вінниці!
 
Афіша Вінниці MoeMisto.ua підкаже куди піти у будні і святкові дні! Також дивись повну афішу театральних вистав у Вінниці!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up