Тисяча імен, тисяча облич. У Вінниці презентують «Найкращу книжку про Каміно»

Тисяча імен, тисяча облич. У Вінниці презентують «Найкращу книжку про Каміно»
  • Вінничан запрошують на презентацію книги «Краща книга про Каміно» від Максима Беспалова, яка відкриє промоційний тур популяризатора Шляху Святого Якова по містах подільської гілки.

«Найкраща книжка про Каміно» — це історія дороги з тисячею імен та тисячею облич.

— Початок однієї історії стає кінцівкою для іншої, і навпаки, тут зустрічаються давні друзі та незнайомці, люди закохуються і приймають доленосні рішення, інколи — когось знаходять чи втрачають. Та хай скільки подій відбулося на цьому Шляху, хай у який спосіб ви його долали: пішки чи на велосипеді, в компанії чи на самоті — ця дорога ніколи не закінчується, — зазначають на туристичному сайті міста Vinnytsia.city. — Зробивши перший крок, людина все подальше життя проводить у пошуках, бо справжнє паломництво веде не до конкретної точки, воно спрямоване всередину вас самих.

На презентації гості також зможуть поспілкуватися з автором та розпитати про його досвід численних проходжень маршрутів до Сантьяго-де-Компостела, враження від повернення паломників після пандемії та важливі інсайти, які відкриває «дорога з тисячею імен».

Відео дня
  • Коли: 15 березня о 18.30.
  • Де: у вінницькій Книгарні «Є» (вул. Соборна, 89)
  • Ціна: вхід вільний.

Крім Вінниці, презентації відбудуться також у Бару (16 березня) та Кам’янці-Подільському (17 березня). 

Довідка

Максим Беспалов — мандрівник і письменник.

Протягом десяти років працював у медіа: був головним редактором газет і сайтів, ведучим щоденного політичного ток-шоу на дніпровському телебаченні. Проте згодом зрозумів, що подорожі та література приносять набагато більше задоволення, ніж журналістика.

Зараз Максим організовує авторські тури та побував у 70 країнах світу. Автор роману «Східний вал» та художніх репортажів «Усе, що ви знаєте про Ірландію, — правда, але…», «Український Шпіцберген. Ведмеді, вугілля та комунізм», «Шлях на край світу. Українські пілігрими на Camino de Santiago», «Ліхіє дев’яності: Кузня кадрів Дніпропетровськ».

 

Читайте також:

Медитативну оперу про Стуса покажуть у Вінниці. Коли та як долучитися?

Вінничан запрошують на «Здорову прогулянку» на свіжому повітрі

Даруйте зірки своїм близьким. У планетарії можна придбати подарункові сертифікати

Гурток польської мови для літніх людей запрацював у вінницькому терцентрі

У Вінниці відновили екскурсії до підземелля костелу капуцинів

Українці на «захисті» 8 березня: результати опитування в Дії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up