Тарифний та проти автомийки: як люди зібрались на мітинги під міськрадою

Тарифний та проти автомийки: як люди зібрались на мітинги під міськрадою

Люди виступають проти будівництва автомийки на Келецькій (навпроти Грошу). Вони стверджують, що автомийку будують впритул до житлових будинків. А забудовник руйнує зелену зону - рубає здорові дерева.

- Нині будівництво призупинено. Але ми не хочемо тут автомийки взагалі. Це шум цілодобово. Нехай будують тут, біля міськради. - казали городяни. Вони підвезли машину для мийки машин Керхер, аби показати який гул буде стояти.

Люди пропонують чиновникам підшукати інше місце під автомийку - для прикладу поставити її біля Мегамоллу.

Відео дня

А впритул до міськради утворився тарифний мітинг - люди протестували проти підняття ціни газу. Мітинг був схожий на політичну акцію "Батьківщини". Поряд з протестувальниками була палатка з зображенням політика Юлії Тимошенко.

Молоді люди узяли з собою партійні прапори БЮТ, сфотографувалися з ними... і швидко прибрали. Люди старшого віку казали, що це акція проти підняття тарифів. Тоді як на сесії міськради депутат від партії Батьківщина Юрій Іорданов хотів внести на розгляд депутатів звернення до Уряду щодо підняття тарифів на газ.

Що конкретно він хотів у цьому зверненні - невідомо, адже депутати міськради відмовилися включати це питання до розгляду

Мер Вінниці Сергій Моргунов доручив припинити будівництво автомийки на Келецькій, провести консультації з місцевими жителями та за потреби - провести громадські слухання щодо доцільності будівництва автомийки в цьому районі

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Александр Кнапик

    А чем мешает автомойка?
  • З.А.Глядач

    "Мер Вінниці Сергій Моргунов доручив припинити будівництво автомийки...провести те...провести се..."

    А не простіше було просто ЗАБОРОНИТИ будівництво і не розвозити соплі?
  • Юлія

    Будуйте АВТОМИЙКУ за заправкой, будуйте біля МЕГАММОЛУ хоч на 12 боксів, там недобудова давно спотворює вид району. А вирізати дерева, зелену зону та забруднювати річку, та різати ЄДИНИЙ ТРОТУАР!!! НЕ ТРЕБА!!!
  • Andrey Shatokhin

    І самі не працюють бездарі і іншим заважають, такий у деяких менталітет, аби комусь гірше зробити

    Олексій reply Andrey Shatokhin

    Ну якщо ти не проти, то нехай у тебе у дворі автомийку поставлять. Те, що землю уміють перепішні роздавати — факт, людей цілком кожна адекватна людина зрозуміє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up