Так хто ж бреше? Журналіст Столяров, чи людина, яку він пов'язав з лохотроном у Вінниці

Так хто ж бреше? Журналіст Столяров, чи людина, яку він пов'язав з лохотроном у Вінниці
До редакції “RIA” завітала героїня статті «Чому клієнти вінницької фірми «Статус» спалили їй офіс. А ще обмастили двері лайном» Сенченко Тетяна. Стаття була опублікована 3 липня 2013 року в тижневику “RIA”. Молода жінка звинувачує редакцію та особисто автора статті Олександра Столярова у викладенні недостовірної інформації та оприлюдненні персональних данних без її згоди. А також у необ’єктивності та в «однобокості»

Також Сенченко докоряє журналістові Олександру Столярову у тому, що він не звернувся до неї за коментарем та не по цікавився її думкою з приводу її відношення до легендарного вінницького лохотрону, під назвою фірма «Статус» та вимагає спростувати викладену інформацію.

Хочу зазначити, що на жоден дзвінок Олександра «Статус» на чотири телефонних номери ніхто не відповів. А на питання, до Сенченко, про коментар, у соціальній мережі «Вконтактє», Олександр Столяров отримав БАН.

Головний редактор «RIA»  Євген Фролов та журналіст Олександр Столяров пообіцяли Тетяні Сенченко, що її коментар буде опублікований в статті на сайті «20minut.ua».

Відео дня
>  - Я не маю жодного відношення до діяльності компанії «Статус», - коментує Тетяна Сенченко. – Не є її засновником, власником, співвласником, співробітником. У мене жодних зобов’язань перед цією фірмою, чи навпаки - немає. Якою діяльністю займається «Статус» мені невідомо. Тоді коли прийшов журналіст та почав знімати відео, я в офісі знаходилася випадково. Просто зайшла до подруги, з якою товаришую ще з навчання у ВУЗі. Ми з нею підтримуємо досить тісні зв’язки, тому я в неї часто буваю на офісі. А сама я там була тільки тому, що подруга пішла у справах та попросила мене посидіти. Закривала офіс я тому, що подруга ще не повернулася, а офіс відкритим залишати неможна.

Цікаво, що Тетяна Сенченко завітала до офісу не сама, а ще з однією молодою жінкою. Саме ця жінка і заключала договір із Олександром Столяровим під час його розслідування. Вона сказала, що її звуть Юлія Аль-Рашид і що вона вже в Статусі не працює.

Під час спілкування, Тетяна Сенченко наголошувала, що у журналіста немає доказів будь-якого її відношення до «Статусу». Погрожувала судовим позовом. Це її право. А от журналіст думає інакше.

У журналіста є дані, деякі з них документальні, про те, що ФОП Тетяна Сенченко в особі Тетяни Сенченко і з підписами Тетяни Сенченко діє в інтересах фірми «Статус». А саме: подає рекламні заявки до газети, наймає (неофіційно) працівників, домовляється про оренду офісів, домовляється про охорону і таке інше. Це все стало відомо після спілкування з рекламістами, орендодавцями, охоронцями та бувшими працівниками Статусу. Також інші герої вищезгаданої статті - двоє ошуканих вінничан підтвердили, що саме Сенченко надавала їм договір на підпис а потім забирала його, аргументуючи це тим, що вона його вилучає.

Цікаво, що Тетяна Сенченко дзвонила в редакцію Олександру Столярову та погрожувала розправою. Очевидно, після того як прочитала статтю в газеті.

- Я тєбя кончу, ти понял міня? – погрожувала Столярову Сенченко.

Вже в редакції, Тетяна люб’язно погодилася сфотографуватися для публікації. Ну що ж, зустрічайте – Тетяна Сенченко.

Разом з тим, прошу громадськість та правоохоронців дати оцінку діям та словам Сенченко.

 

Читайте також:

Чому клієнти вінницької фірми «Статус» спалили їй офіс. А ще обмастили двері лайном

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Всем лошарам на заметку которых кинули,жаль что на 500 грн.Мало))))))))Надо было в школе учиться читать и думать головой, а не ЖОП***
  • Anonymous

    А почему уважаемый "журналист" за правду и справедливость не уточняет что обявления публикует его родная газета RIA,если сказал а то скажи Б,или боишся дескридетировать свою газету или потерять работу.А?
  • Anonymous

    хай жіночка бреше. нам від цього тільки сміху більше)))
  • Anonymous

    на азиатку похожа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up