Свободівець Олексій Фурман показав свою 116 метрову квартиру в центрі. Портрета Бандери немає

Свободівець Олексій Фурман показав свою 116 метрову квартиру в центрі. Портрета Бандери немає
Вінницькі посадовці різних рангів продовжують показувати свої помешкання. Сьогодні, 26 вересня, свою квартиру показав журналістам голова ВО «Свобода» у Вінницькій області, народний депутат Олексій Фурман.

Як виявилось живе він в центрі міста, на Льва Толстого. Його квартира – знаходиться на першому поверсі двохповерхового будинку. Над помешканням свободівця живе депутат міськради, екс-регіоналка Тамара Кривов’яз, яка, до речі, за словами Олексія Фурмана, кілька раз його затоплювала.

Відео дня

- Вона пропонувала навіть якось компенсувати збитки, але я вважаю то зайве, сусіди як не як, - каже Олексій Фурман.

Свою квартиру, за його словами він купив 12 років тому.

- Насправді тут було дві квартири: одно - та двокімнатна, я їх об’єднав в одну і тепер вона має площу 116 метрів квадратних, - каже він. – Звісно іноді хочеться більш усамітнено помешкання, але мені подобається район, до речі виріс тут недалеко, мій рідний будинок – трохи далі.

До речі, юридично і ця квартира оформлена на матір депутата.

- Хоча усе фінансове навантаження було на мені, - додає він… - Квартира, була куплена за кошти отримана від бізнес діяльності. Ми до речі були першими в місті, хто поставив пакувальне обладнання. Це був мій перший бізнес як такий, хоча до того чим я не займався. Як напевно багато хто в 90-ті їздив торгувати в Польщу, Болгарію, було навіть таке що не було де ночувати, я йшов на верхній поверх будинку і там спав. Коли навчався в інституті підробляв оператором, потім мені якось сказали, мовляв, годі знімати тільки ноги, я зрозумів що то не моє. Зрештою я продав камеру і купив своє перше авто. За камеру я мав близько тисячі Дейч марок. Я беру ці гроші і їду в Мюнхені. І ви не уявляєте я знаходжу там авто за ці гроші, це практично 500 євро. Купую я цю машину, - форт-ескорт, старенький такий, здається йому років 12 було, і їду нею ж на Вінницю. Та уже десь на окраїні Нюренбургу, авто глохне. Ніч, залізниця і я з авто. Дивлюсь десь вдалині червоне світло горить. Захожу собі без задніх думок, а це виявляється бордель. А я ще німецькою не зовсім добре говорив і прошу дівчат викликати мені сервіс. Зрештою вони дали мені телефон, я якось домовився про ремонт. Він, до речі обійшовся у половину вартості авто – 500 марок, ці гроші мені ще знайомий пересилав і так я доїхав додому. Таким було моє перше авто. Коли його не було, чесно кажучи брав, іноді без дозволу батьків ваз, хоч там барахлив мотор, були інші проблеми, але я тоді їздячи на ньому відчував себе найщасливішим чоловіком, навіть не їздячи на Порш кайєн (сьогоднішнє авто. – прим авт., як каже Олексій Фурман він його придбав вісім років тому).

Повертаючись до квартири. На згаданих 116 «квадратах» поміщається кухня, ванна, вітальня, дитяча та спальня.  

Своїм улюбленим місцем в ній – депутат називає кухню.

Каже, що тут вирішує різні питання, обмінюються питаннями чи просто приймає гостей. Серед колег по парламенту, які часом гостюють у нього – Андрій Мохник.

- Проте якось так виходить, коли він приїздив дружина готувала котлети, не знаю, може через це його давненько вже не було, - жартує Фурман.

Дитяча кімната. Як каже Олексій Фурман, хотів купити сину велику карту України, але не знайшов

Три тижні політик провів в зоні АТО

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Что общего между Фурманом,братьями Ткачуками,и Продиусом? Все они народные депутаты (Ткачук один брат депутат). Раньше были бизнесменами,теперь стали "политиками". Зачем они стали "политиками" ?  Ответ-Чтобы КРЫШЕВАТЬ свой бизнес. Если бы Бандера узнал что в Виннице "Свободой" руководит Фурман,он бы перевернулся в гробу))). Все эти депутаты прошли лихие 90-е,раньше они решали экономические законы на стрелках,теперь в зале Верховно Рады))).А быдло и лохи все хавают)))
  • черный

    вор должен сидеть в тюрьме
  • Микола

    "Дейч марок", "форт-ескорт", "Нюренбург"
  • О.Глядач

    "Три тижні політик провів в зоні АТО"

    І що він там робив,яка і кому від того користь? Крім самого Фугмана...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up