«Справжній комуніст» чи провокатор? Що кажуть вінничани про мітинг з червоними прапорами

«Справжній комуніст» чи провокатор? Що кажуть вінничани про мітинг з червоними прапорами

Запитали у вінничан, як вони ставляться до того, що  на Першотравень комуністи вийшли на мітинг з червоними прапорами.


Віктор (79), пенсіонер:

- Позитивно я до цього ставлюсь. Нехай виходять хоч з червоними, хоч з якими хочуть. У нас демократична країна. Чи не так? Я прихильник свободи слова.

 


Оксана (25), у декретній відпустці:

- Я не можу однозначно про це сказати. У кожного свої зацікавлення і вподобання, відповідно до віку. Це особисте право кожного.

Відео дня

 


Марія (18), студентка:

- Я проти такого. Ми повинні жити не старими ідеями, а йти до чогось нового. Можливо, краще брати щось з європейських традицій.

 


Тамара (68), пенсіонерка:

- Це хто до чого звик. Люди старшого покоління виросли на комуністичній символіці. Вона їм близька. Молодь на подібні заходи не ходить.

 


Олександр (18), студент:

- Чесно кажучи, мені все одно. Хоча, комуністична символіка зараз поза законом. А закону потрібно дотримуватися, незалежно від політичних уподобань.

 


Віталій (40), електрик:

- Я категорично проти таких заходів. Це ж провокатори, що спеціально провокують людей, які хочуть жити іншим життям.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Харитонова Оля

    Олександр (18), студент пише що закону потрібно дотримуватися. Тільки чогось це не стосувалося майдану з коктейлями молотова.  

    Статья 109. Действия, направленные на насильственное изменение или свержение конституционного строя или на захват государственной власти

    1. Действия, совершенные с целью насильственного изменения или свержения конституционного строя или захвата государственной власти, а также заговор о совершении таких действий, -наказываются лишением свободы на срок от пяти до десяти лет.

    2. Публичные призывы к насильственному изменению или свержению конституционного строя или к захвату государственной власти, а также распространение материалов с призывами к совершению таких действий, -

    наказываются ограничением свободы на срок до трех лет или лишением свободы на тот же срок.

    3. Действия, предусмотренные частью второй настоящей статьи, совершенные лицом, которое является представителем власти, или повторно, или организованной группой, или с использованием средств массовой информации, -наказываются ограничением свободы на срок до пяти лет или лишением свободы на тот же срок.

    Чомусь зараз злочинці забороняють  людям  виходити на митинги під прапором, який встановили у Берліні у 1945-м., прапором Перемоги.
  • Банду Геть!

    Вообще праздник 1 мая отмечают во всем  мире, и давно... Даже Гитлер не запрещал в своей стране отмечать этот праздник. А  по поводу символики которую держали пенсионеры, так это символика СССР. Это страна куда входила раньше Украина. Или история уже запрещена у нас в стране?  

                                                                                                                                                                                 Вот пример как поляки празднуют 1мая. https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99to_Pracy

    А на фото газета 1942 года, и тогда даже фашисты не запрещали выходить на празднование 1 мая....)))

    Сейчас у нас все идет на уровне Сомали и Гондураса, ну и гопники в масках и балаклавах.... Хотя людям говорят что это активисты и патриоты...

  • Банду Геть!

    Сейчас в почете не работник фабрики или завода, по нынешним понятиям это раб или лох. Сейчас в почете активисты, патриоты,гопники , бандиты, коррупционеры, и мошенники аферисты. Также в почете попрошайки так называемые волонтеры. Типа просят для армии, хотя армию  снабжает   государство за бюджетные деньги.  Попрошайки себе берут 80% денег, а 20 % отдают для тех кому просят. Попрошайки волонтеры нигде не работают, работа их это только поливать грязью других и просить деньги.

    Сейчас никто не хочет стать бизнесменом или учителем. Все хотят работать в бюджетной сфере и получать взятки и откаты. Ну и иметь еще пару Громадьских  организаций и получать на их счет деньги за откаты....Бандиты в масках  и балаклавах это патриоты и типа активисты...  Человек который празднует 1 мая , а ведь он не празднует день рождения Гитлера. А  1 мая... Или 1 мая  праздновать у нас в стране запрещено законом?  Так вот человек  котрый празднует 1 мая  это раб, и лох , и судя по отзывам из соц сетей таких людей надо убивать.... Это все мне напоминает 30 годы прошлого века  и фашизм в Германии....
  • Банду Геть!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up