Помпезна виписка з пологового: Bentley, БТР та величезні букети квітів

Помпезна виписка з пологового:  Bentley, БТР та величезні букети квітів
  • У родині активіста Володимира Затайдуха масштабно відзначили народження сина.
  • Колона з 30 машин, серед яких був білий БТР, проїхала середмістям Вінниці.
  • Вартість всіх машин складно назвати, але тільки одна «Бентлі» коштує понад три мільйони гривень.

Біля лікарні імені Пирогова вдень, 9 жовтня, було скупчення людей. А поряд з ними коштовні іномарки — BMW, Range Rover, Mitsubishi, Audi та багато інших. У тісному виїзді з лікарні машинам вже не вистачало місця, через що нервували водії, що хотіли в’їхати або виїхати з території лікарні. «Вишенькою на тортику» стали білий БТР та військовий ГАЗ-66.

Навколо них, не відриваючись від телефону, ходив активіст «Дорожнього контролю Вінниця» Володимир Затайдух. Він пояснив, що це скупчення іномарок — подарунок дружині.

Відео дня

— У нашій родині народився довгоочікуваний синок. Олена (дружина Володимира - авт.) поки що не знає, думаю вона буде приємно здивована. Це все мої друзі, в колоні 30 машин, — казав чоловік.

Питаємо, чи оцінювали скільки коштує вся автоколона?

— Навіть не рахував, та й для дружини нічого не шкода, бо вона мені зробила такий подарунок!

Тим часом, друзі активіста обклеювали машини наліпками пустушками, дитячими пляшечками, колясками. А машини усе прибували та прибували до Пироговки. Вінничани, що проходили повз, робили селфі на фоні білого БТРа та іномарок.

У багажник «Рендж Ровера» та «Бентлі» поклали кілька величезних букетів, іграшки. А водії тримали в руках пачку з кульок. Усе виглядало так, наче це «бандитське весілля», а не зустріч дружини з пологового будинку.

Урешті-решт тільки дві машини під’їхали до пологового, звідки незабаром вийшла мати немовляти — Олена Затайдух. Побачивши друзів та кілька камер телеканалів жінка посміхнулася та розплакалася. Заспокоївшись, жінка сказала кілька слів:

— А щось схоже очікувала від свого чоловіка. Він завжди міг здивувати. Але сьогодні найбільше! Синочка назвали Вадимом, таке ім’я обрала донька, — сказала жінка.

Сам батько не міг відірватися від малого, усміхаючись дивився на свого сина. Свою родину він посадив у чорну «Бентлі» та повіз до друзів. Ті тримали кульки, які віддали родині Затайдухів. Усі кульки через хвилину полетіли у небо.

«По машинах!» — пролунало десь збоку та всі побігли в авто. Увімкнувши «аварійку» автоколона вирушила на Хмельницьке шосе, а потім поспіхом проїхала через закриту для приватних авто Соборну. Патрульні поліцейські, що стояли на в’їздах до центральної вулиці посміхалися вслід колоні — активісти розказали, що раніше попросили відкрити шлях Соборною у керівництва поліції.

Водії били по гудках, а пасажири в цих машинах фотографували один одного. Теж робили шоковані вінничани, що проходили середмістям. «От фейсбук сьогодні гудітиме про Вінницю» — казав водій нашої машини, поки їхав у колоні.

Центр машини подолали за кілька хвилин. Колона виїхала в напрямку Старого міста, де родина Затайдухів та їх друзі влаштували невелике свято.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (340)
  • Раиса Морозова

    Активісти на дорогих  іномарках??? Що тоді говорити про можновладців.? Соромно за таких активістів!
  • Жора

    Раньше в 90-х их называли бандитами, сейчас активистами....
  • Vin_Riders

    Всем гнусным комментариям отвечу от имени Vin_Riders ! 🖕🖕🖕🖕🖕
  • Inna Pogribnaya

    Тяга к роскоши и позертву в новом мире считается моветоном. Только в странах, где осознали, что это удел средних веков, умирает коррупции и поселяется счастье.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up