Смертельні суші: подругу померлої виписали з лікарні, її телефон раптово замовк

Смертельні суші: подругу померлої виписали з лікарні, її телефон раптово замовк
Щасливо і красиво Ольга і Павло Подкопаєви прожили у парі 23 роки

•Вінничанка, 43-річна Ольга Подкопаєва померла раптово – після того, як з’їла суші

•Подруга, з якою вечеряла, теж отруїлася, її вже виписали з лікарні

Смертельна вечеря відбулася у Києві. Ольга Подкопаєва поїхала провідати сина, 18-річного Валерія. Він студент. Син запросив маму на виставу. Він грає у студентському театрі. Щаслива від зустрічі з сином, пані Ольга зустрілася з доброю знайомою. Вона теж вінничанка. Недавно перебралася на роботу у столицю. Вирішила заночувати  у неї на квартирі, яку знайома винаймає у столиці. На вечерю вони замовили суші. Для однієї з них - Ольги Подкопаєвої - екзотична страва стала смертельною.

Результати експертизи - через два тижні

Відео дня

Про те, як все сталося, Павло, чоловік Ольги, дізнався від її подруги. Юля, так звати дівчину, розповіла, що Ольга раніше лягла в ліжко. А Юля, коли вийшла з ванної кімнати, відчула млість, сили покинули її. Вона знепритомніла. Згодом, отямившись, змогла все-таки викликати «швидку». На жаль, Ольга уже була мертва. Юлю доставили в лікарню.

Син Валерій залишився без мами у 18 років

-Знаю, що власники ресторану, в якому замовляли суші, приходили в лікарню, де лікували Юлю, - каже пан Павло. – Після розмови з лікарями, вони поширили інформацію, що жінка отруїлася чадним газом. Цю версію спростували київські фахівці, які перевірили її.

Павло дивується, як можна про таке говорити, коли на той час не була встановлена навіть попередня причина смерті. Те, що записано у довідці про смерть, теж викликало здивування у чоловіка – серцева недостатність. Каже, дружина, з якою вони у парі вже 23 роки, не скаржилася не серце.

-Нічого більше, крім суші вони не їли, спиртних напоїв не вживали, - продовжує Павло. – Воду пили у квартирі бутильовану. Це все, що мені вдалося дізнатися. Тому інших версій, ніж отруєння через неякісні харчі, відкидаю. Зрозуміло, що власники ресторану будуть робити все, щоб відмести від себе підозру. Я найняв адвоката. Результати дослідження судмедексперта будуть приблизно через два тижні.

Три місяці тому не стало мами Ольги

Поховали Ольгу у селі Рівець. Там, на кладовищі, могила її мами. Жінка померла три місяці тому. Батько проживає у цьому селі. Ольга була підприємцем. Знайомі дуже гарно відгукуються про неї. Кажуть, з Ольгою було легко мати справу, бо мала відверту і щиру натуру, добре серце. Дуже любила своїх хлопців – чоловіка Павла і сина Валерія. Невимовно раділа, коли він став студентом. Тішилася кожним, навіть найменшим успіхом, свого Валерки. У той останній вечір була з ним поруч.

Поки що Валерій дома, з батьком. Після похорону мами 18-річному юнаку треба побути з рідною людиною. Тим часом знайома Ольги вийшла з лікарні.

-Після того ми розмовляли з нею по телефону, - розповідає пан Павло. – Це було вранці у вівторок, 25-го. Потім я хотів ще дещо почути від неї. Оператор весь час повідомляв, що абонент у зоні недосяжності. Через деякий час зв'язок відновився. але на мої дзвінки ніхто не відповів. Чому її телефон замовк для мене, не зрозуміло. Починаю хвилюватися за Олину знайому. Є ж якась причина, через яку вона раптово перестала спілкуватися. Можливо, мої хвилювання даремні. Можливо, дівчина зайнята невідкладними справами. Але поки що вона не відповіла на мої неодноразові дзвінки.

Чи був пан Павло у тому ресторані, де дружина придбала смертельні суші?

-Чого мені там з’являтися? – перепитує він. – Які в мене аргументи.  Припущення й емоції… Та й годі. Будемо чекати результатів експерта. Слідство працює. Адвокат займається. Чи виходили на мене представники закладу? Ні! Ніхто і ні разу.

Припущення медиків – ботулізм

Медики, до яких звертався журналіст «20 хвилин», припускають, що у причинах раптової смерті жінки є симптоми ботулізму. Про це, зокрема, говорить лікар Валерій Сіверчук. За його словами, єдина токсикоінфекція, що протягом короткого часу призводить до летального результату, - ботулізм. У соцмережах активно обговорюють трагічний випадок з Ольгою Подкопаєвою.

Висловлюємо щирі співчуття чоловікові, синові, батькові, рідним і друзям пані Ольги. Земля їй пухом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Сачев Оскар

    Интервью с Юлией Полищук, выжившей после отравления и трагичной смерти подруги https://www.youtube.com/watch?v=S9d8OIh8seQ&feature=youtu.be

  • Кудрявцева Мирра

    Интервью Юлии Полищук

    https://www.youtube.com/watch?v=pLUi0jZVLFU&feature=youtu.be

  • Осипова Александра

    На ресурсе vn.20minut, была опубликована статья «Смертельні суші: подругу померлої виписали з лікарні, її телефон раптово замовк». В которой говорилось: «Після того ми розмовляли з нею по телефону, - розповідає пан Павло. – Це було вранці у вівторок, 25-го. Потім я хотів ще дещо почути від неї. Оператор весь час повідомляв, що абонент у зоні недосяжності. Через деякий час зв'язок відновився. але на мої дзвінки ніхто не відповів. Чому її телефон замовк для мене, не зрозуміло. Починаю хвилюватися за Олину знайому. Є ж якась причина, через яку вона раптово перестала спілкуватися. Можливо, мої хвилювання даремні. Можливо, дівчина зайнята невідкладними справами. Але поки що вона не відповіла на мої неодноразові дзвінки.».



    На сегодняшний момент, Юля приходит в себя от случившегося горя как физически так и психологически. Ведь она пережила смерть подруги и сама была на грани смерти. Тем не менее, Юлия лично рассказала Павлу все подробности произошедшей трагедии. Кроме того, юрист представляющий интересы Юли, общается с адвокатом Павла и с Павлом лично, ставит в известность о всех происходящих событиях. Павел настаивает на том, чтобы Юля дала интервью. Однако, в данный момент девушка замкнулась в себе и с ней работает психолог. Поэтому Юля перестала отвечать на звонки. Связь с юристом Юлии у Павла и его адвоката не прекращалась. Павла такое положение дел не устраивает и он настаивает на том, чтобы Юля выполняла его указания. Делает это в жесткой и грубой форме. Так, Павел, не дозвонившись до Юли, позвонил ее матери, стал хамить и угрожать расправой над дочерью, заявляя, что по его мнению, Юля получила деньги от кафе «Мафия» и поэтому не выходит на связь и не делает то что он хочет. По всей видимости с целью оказания давления, обещал распустить слух, что Юлю пытались отравить конкуренты компании в которой она работает.

    Мать Юлии чуть не потеряла дочь и сейчас переживает глубочайший стресс пытаясь восстановить здоровье своей дочери. У самой матери Юлии больное сердце и то давление которое Павел оказывает на нее может привести к трагичным последствиям.

    Остается надеятся, что мужчина возьмет себя в руки и прекратит вымещать боль от горя на уже настрадавшихся матери и ее дочери.

    Andrew Balitski reply Осипова Александра

    Доволі якісно вкинуто, щойно я прочитав виставу під назвою: Не чіпайте Юлю, бо вона (дуже вигідно для мережі закладів "Мафія") в ступорі. Ой, і мама. І взагалі, спілкуйтесь з адвокатом.

    А якщо серйозно, то маємо чоловіка, який хоче правди і подружку жертви, яка раптово цієї правди не хоче.
  • Анатолий Заика

    Слухайте, Суші це по-суті каша з рибою. Яке це "іностранне блюду", воно не має ніякого відношення до японських страв крім назви. У нас теж завжди їли оселедець. Співчуття близьким. А щодо ресторану - не думаю що тут є їх вина, хіба що халатно бережуть продукти. Хоча навряд чи, невже це можливо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up