Смертельні суші-2: ведучий каналу став на захист вінничанки і звинуватив «Мафію» у приховуванні злочину

Смертельні суші-2:  ведучий каналу став на захист вінничанки і звинуватив «Мафію» у приховуванні злочину
Останнє фото Ольги Подкопаєвої (на знімку праворуч), зроблене 14 квітня, розмістила її подруга Людмила Килимнюк

•Стали відомі результати судово-медичної експертизи померлої у Києві вінничанки Ольги Подкопаєвої: отруїлася чадним газом, а не суші

•Про це з сумом повідомив чоловік Ольги пан Павло і додав: мафія безсмертна, що я ще можу сказати

•Подруга Ольги, яка в останні хвилини була з нею, після лікарні жодного разу (?!) не вийшла на зв'язок з Павлом

•Чому на захист вінничанки став ведучий популярного каналу М1?

У Києві масові отруєння людей після споживання суші. Протягом останнього часу понад 40 осіб опинилися на лікарняному ліжку - повідомляють ЗМІ. Цей факт болісно відгукується для Павла Подкопаєва і його 18-річного сина Валерія. Бо нагадує про страшну трагедію у їхній родині. Дружина Павла, 43-річна Ольга Подкопаєва, померла після того, як з’їла суші. Сталося це в квітні.

Жінка поїхала в Київ провідати сина-студента. Зупинилася у своєї  подруги на ім’я Юлія, яка перебралася з Вінниці до Києва. Юля винаймає квартиру. На вечерю жінки замовили суші в ресторані «Мафія». Жодних інших харчів у той вечір не споживали. Спиртного теж не брали. Наступного дня Павлові повідомили страшну новину: його дружина померла. Поховали Ольгу 24 квітня.

Відео дня

Невже її так залякали, що вона боїться навіть говорити зі мною?

Після трагедії Павло дізнався від Юлії, що Ольга раніше від неї лягла спати. За словами співрозмовниці, самій їй стало зле після того, як прийняла душ. Вона знепритомніла. Коли отямилася, викликала швидку. На жаль, бригада медиків констатувала смерть Ольги. У Юлії в лікарні встановили харчове отруєння. Після лікування чоловікові померлої Ольги, за його словами, жодного разу не вдалося поспілкуватися з Юлею.

-Спочатку вона не відповідала на мої дзвінки, - розповів «20 хвилин» Павло. – Пізніше я чув у телефоні слова, що абонент поза зоною досяжності. Нарешті одного разу слухавку зняли. Але не Юля. Чоловічий голос сказав, що він передасть Юлі все, що я йому скажу. назвався її адвокатом, але чому я маю спілкуватися з подругою своєї дружини через адвоката?

Павлові це додало ще більше болю. Каже, ви уявляєте, як поступила подруга! Вона головний очевидець того, що сталося, а я не можу з нею порозмовляти. Змушений передавати інформацію, чи уточнювати інформацію, яку маю надати слідчому, через невідомо-кого. 

-Невже її настільки залякали, що вона боїться навіть говорити зі мною? – продовжує Павло. – А Оля вважала її подругою…

Після того, як Павло ознайомився з висновком судмедекспертизи, каже, йому стало зрозуміло: добитися правди він не зможе. Судмедексперт записав, що його дружина померла внаслідок отруєння чадним газом. Це вже друга причина. Як пояснив Павло, у довідці про смерть записано, що Ольга померла від серцевої недостатності.  -Мені відомо, що власники ресторану, в якому замовляли суші, приходили в лікарню, де лікували Юлю, - каже пан Павло. – Це вони першими поширили інформацію про отруєння газом. Звідки могли це знати, якщо на той час ще не було висновків судмедекспертизи? та й фахівці «Київгаз» після перевірки не встановили витоку газу у квартирі.

У чоловіка ще були сподівання на слідство, але… Протягом 2,5 місяці, що минули після смерті дружини, слідча не зреагувала навіть на його заяви з проханням провести слідчий експеримент того, що сталося у той трагічний вечір. Не задовольнила прохання дослідити телефонні дзвінки, які були у той вечір.

Співрозмовник повідомив журналісту «20 хвилин» номер телефону слідчої. За його словами, справу розслідує Вікторія Шипновська з Шевченківського райвідділу Нацполіції Києва. Однак на жоден з дзвінків журналіста пані слідча не відповіла.

-У мене в Києві є знайомий, який раніше працював у правоохоронних структурах, - розповідає Павло. – Звернувся до нього. Він не відмовився з’ясувати подробиці. Через деякий час зателефонував і каже: «Павло, там все вирішено. Не витрачай марно час – нічого не доведеш».

«Як ви так оперативно й уміло підкуповуєте лікарів і копів?»

несподівано на захист нашої землячки стала зовсім не знайома ні їй, ні її сім’ї людина. Денис Христов, ведучий M1 Music channel у мережі Фейсбук відкрито звинуватив власника мережі ресторанів «Мафія» Таарса Середюка в отруєнні жінки і приховуванні слідів злочину. Його пост поширив сайт «Антикор».

Ось цитата з повідомлення ведучого Дениса  Христова: "Помните я писал пост о смертельном отравлении? Так вот, после того, как на меня вышел один из учредителей этой сети и убедительно рассказал о заключении патологоанатома, мол, это был угарный газ, а не суши, мне пришлось извиниться за недостоверные данные и удалить тот пост.

И вы знаете, в какой-то момент я почувствовал себя скотиной! Как же я мог обвинить без всяких доказательств уважаемого человека и его бизнес. Но тут стало известно, уже от родственников погибшей, что заключение потологоанатома не было готово. Да и вообще, каким-то мистическим образом изменилось заключение врачей с пищевого отравления на отравление угарным газом. Хотя газом там и не пахло! - написал он. – У меня возникает вопрос к вам, Тарас Середюк, сколько же на счету вашей «МАФИИ» подобных случав, раз уж так оперативно и умело подкупаете врачей и копов?!»

Оля, нам тебе так не вистачає…

Ольгу Подкопаєву поховали на кладовищі у селі Ровець, поруч з могилою її матері. Мама незадовго перед тим пішла з життя. Її син Валерій закінчив перший курс Київського національного університету імені Шевченка. він – майбутній кібернетик. Хлопець має також артистичні здібності. Бере участь в університетському театрі. На одну з вистав запросив маму. Вона її побачила. Щаслива і радісна після того добиралася до подруги Юлії переночувати. Наступного дня мала повертатися до Вінниці.

Друзі, знайомі надзвичайно позитивно відгукуються про Ольгу Подкопаєву. Вимагають справедливого розслідування. Чи буде воно таким? Принаймні чоловік померлої на це не сподівається. Втім, є й такі, хто захищає подругу покійної пані Юлію. Всі ми – різні. У кожного – своя правда. Ось тільки суддя у всіх один – Всевишній.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олексій

    Їжте українські суші, голубці, домашні. RIP...
  • Сергей Сторожук

    Сало з цибульою нехай їдять не буде проблем. Сто жеруть сиру рибу з гамном й ще щось хочуть...........

    Anton Z. reply Сергей Сторожук

    По твоей логике надо дома сидеть и не выходить. А потом ухудшится здоровье из-за малоподвижного образа жини и будет другой комент такого же умника: А чего он ожидал если из дому не выходил...

    Сергій Кулик reply Сергей Сторожук

    Думайте, перед тим як писати, бо не дай Бог щось ще з Вами станеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up