Скандал в «Інтерсіті». Вінничани стоять в поїзді «Одеса-Київ» – соцмережі

Скандал в «Інтерсіті». Вінничани стоять в поїзді «Одеса-Київ» – соцмережі
  • В соцмережах виклали фото, як пасажири стоять в швидкісному поїзді «Інтерсіті» сполученням Одеса – Дарниця (764Ш). 
  • Як з’ясувалось, працівники «Укрзалізниці» з невідомої причини не причепили у Вінниці вагони.
  • Люди грозять подати до суду.

Сьогодні, 13 серпня 2017 року, пасажирам з «Інтерсіті» сполученням «Одеса – Київ», які придбали квитки в Вінниці, довелося їхати стоячи, повідомила користувачка Facebook Марія Фабричева.

«Сьогодні моєму чоловікові було необхідно виїжджати з Вінниці раніше, ніж нам (з робочих питань); він взяв квиток на швидкісний поїзд і виявилося, що до поїзд не причепили чотири вагони! І тепер Андрій і багато інших людей, включаючи дітей, їдуть стоячи (з речами, як годиться)», - написала вона.

Жінка не виключила, що через цю ситуацію подасть судовий позов до «Укрзалізниці».

Відео дня

Під дописом Андрій Швець оприлюднив фото із поїзда, в якому він їде стоячи.

 

Працівники "Укрзалізниці" пояснили ситуацію поломкою вагонів,  повідомляє інфоресур "Гречка". Чому про це не попередили пасажирів,  не уточнюють. 

 

"Потяг прибув на 4 вагони короштим. У нас квитки у мене квиток за 615 гривень у вагон люкс, №7, а вагонів взагалі п'ять. Люди з дітьми з моря вертаються. Все що їм пропонують кондуктори - шматочки картонки, щоб не сидіти на голій підлозі/ 400 розпихали по чотирьох вагонах" - розповіла "Гречці" Валентина, кропивничанка, яка зараз їде потягом.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Olvol

    ось вам скріни з сайту, хто не вірить. 1) скажені ціни перед відходом 2) ціни на 22 число 3) через Німеччину на електричках. Так що дивіться і впевніться, що за 615 грн ніхто не возить у 2 класі, не кажучи про перший. Всі ціни вказані без урахування резервації місця. А там уже як повезе. Але буває і так, що вагон такий повний, що до місця не прорвешся

    Татьяна Проценко reply Olvol

    Если пересчитать 615 грн на евро, то да, у нас супер дёшево. Но 615 грн для украинцев и 120 евро для немцев - это очень большая разница.

    Olvol reply Татьяна Проценко

    То, что от Кельна до Берлина ближе, чем от Одессы до Киева через Жмеринку,я уже даже не считаю. И кстати цена 615 грн.получается,если поехать в самый дорогой месяц года, в пт.или вс. (по дням недели цена разная)и еще и включить в билет чай. При других обстоятельствах этот билет может стоить от 400 грн,

    Olvol reply Татьяна Проценко

    Обратите внимание, 120 евро - еще и не 1 класс, а 2-й. Мин.зарплата у нас 3200 грн., у них есть люди, получающие меньше тысячи евро. Напомню, что минимальная цена за комнатку с удобствами (даже не квартирку) в городе размером с наш - 350 евро. Обязательный платеж за радио - около 16 евро и страховка 160 евро... проездной 90 евро. Учитывая что за 1 евро/кг нет даже круп, только картошка, а воровать нельзя, то 120 ево для них даже больше, чем для нас 615 грн

    Olvol reply Olvol

    Olvol reply Olvol

  • Igor Shutov

    Респект автору статті, а вірніше заголовку. З назви випливає, що тільки вінничани  стояли, а інші - ні. Дискримінація, наших знову ображають!!!
  • Olvol

    По-перше, в ІС та ІС+ немає вагонів люкс (Л), а є сидячі 1 і 2 класу (С1, С2). По-друге, у Вінниці до даного поїзда не чіпляють ніяких вагонів. По-третє, в європі, про яку ви кричите, ІС їздять нафаршировані стоячими. Іноді настільки,що б'ються, щоб потрапити хоча б в тамбур.за місце іде доплата

    Валерка reply Olvol

    Проблема не у вагонах, а у ВІДНОШЕННІ працівників укрзалізниці до своїх клієнтів))) Люди заплатили немалі гроші за комфортний переїзд, а їхали стоячи)))

    Андрей Д reply Olvol

    Где это вы такую Европу видели? В 70х?

    Nataliia Voitiuk reply Olvol

    Ну так пусть и предупреждают заранее, что мест может и не быть, готовтесь ехать стоя, а не номер места на билете печатать.

    В Индии вообще на крышах ездят, может нашей УЗ перенять их опыт, так для экономии.

    Olvol reply Nataliia Voitiuk

    І у нас їздять дурники заради селфі чи щоби зайцем. Ніхто силою на кришу не заганяє.
  • Порошок

    Порезали все вагоны в металлолом, а теперь уже ездят  стоя, как в Индии. Мы здобулы.никто не уволен за халатность. Вот почему ЧАЭС взорвалась, аналогии не проводите?

    Olvol reply Порошок

    Запам'ятайте: вагони, де ніхто не стоїть, існують тільки на території колишнього радянського союзу. У країнах ЄС (а не тільки Індії) продають квитки без місця у всі типи вагонів, окрім спального вагону.

    Андрей Д reply Olvol

    Полнная п,здеж от человека никогда небывшего в Европе

    Natalka Melnyk reply Olvol

    напевно квиток "без місця" не коштує 615 грн.

    Olvol reply Natalka Melnyk

    Відкрийте сайт дойче бан. Найменша ціна на таку відстань - 44 євро (електричками з пересадками). На прямий поїзд - в середньому 70 євро. Перед відходом-  100. За місце окрема доплата

    Olvol reply Natalka Melnyk

    Звичайно ж, не коштує. За ці гроші можна проїхати на електричці десь близько 150 км. На поїзд далекого сполучення  (навіть не експрес) мінімальна ціна по спецпропозиції - 29 євро. Але кількість місць обмежена по такій ціні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up