Знижки до 30% в День народження сімейного салону-перукарні «Family style» (Новини компаній)

Знижки до 30% в День народження сімейного салону-перукарні «Family style» (Новини компаній)

Вашій дитині потрібна перша стрижка і Ви хвилюєтесь ? Як вона себе поводитиме ? Чи не буде плакати, крутитися  та  вередувати?

 В салоні-перукарні «Family style» знають, як з цим справитись!  

Море мультиків, іграшки, яскравий інтер'єр та затишна атмосфера не залишить байдужими  Вас та Вашу дитину. Крім того, в перукарні працюють два зали для дорослих, тож Ви теж зможете причепуритися, поки майстри працюють над зачіскою Вашої дитини. До того ж, до Дня народження перукарні на вас чекають знижки та приємні сюрпризи!!!

Підстригти дитину - це ціле мистецтво, яке вимагає особливого підходу, майстерності та досвіду перукаря. У салоні-перукарні «Family style» переконані, що дитина повинна бути не просто пострижена, її потрібно обслуговувати так само, як і дорослого клієнта. Відвідування перукарні має стати бажаною і приємною подією в житті дитини. Тому тут створили всі умови, щоб діткам подобалось приходити сюди знову і знов.

- Дітки у нашій перукарні сидять на симпатичних кріслах-машинках і насолоджуються улюбленими мультиками, - розповідає власник салону перукарні «Family style» Роман.
 

- У кріслах є рухомі деталі, натискаються кнопки, що дозволяє відволікти дитину під час стрижки, створити повну іллюзію руху на авто. 

Працівники салону-перукарні мають чималий досвід роботи з дітьми, навіть з найменшими. Тут стрижуть діток, починаючи з раннього віку, буквально з півроку - року, і дуже радіють, коли клієнти ростуть разом із салоном.

З дітками в перукарні працюють майстри Катерина, Руслан та Олена.

- До кожної дитини потрібно знаходити індивідуальний підхід, - розповідає майстер Катерина Гавришко. - Одні сидять тихо, інші - крутяться та бешкетують.  Інколи доводиться навіть стригти дітей на руках у батьків. За час роботи ми вже звикли до цього. 

Важливо показати дитині, що нічого страшного у цьому немає. Перед початком стрижки діти мають змогу пограти в нашому дитячому куточку, звикнути до незнайомих людей і познайомитись з новим місцем.

Стрижка для дитини в салоні коштуватиме від 50 гривень. 

В той час, коли майстри працюють з дітьми, батьки теж можуть з користю провести свій вільний час. В салоні щоденно працюють жіночі та чоловічі перукарі, великий асортимент засобів по догляду за волоссям, професійна консультація та підбір зачіски від майстра, затишні крісла,  кава, чай, улюблені телепередачі та вільний WIFI.

За словами власника Романа, з часу відкриття салону-перукарні ціни на стрижки майже не змінились. Ціни на чоловічі стрижки починаються від 40 гривень, жіночі - від 60.

Жіночий зал надає широкий спектр послуг:

  • фарбування,
  • мелірування,
  • омбре і балаяж.
  • кератинове випрямлення
  • полірування волосся та ботокс, найпопулярніші процедури лікування волосся
  • манікюр
  • корекція та покраска брів
  • стрижки та зачіски за порадами стилістів.

Майстри працюють з якісними продуктами з США,Німеччини та Франції – МАТRIX, Nouvelle, Erayba, Indola

У чоловічому залі працюють майстри, які завжди зуміють допомогти підібрати найкращу зачіску відповідно до Ваших бажань та сучасних тенденцій моди.

Всі види стрижок, зачісок та догляд за бородою - для Вас.

Акції від «Family style»:

  • Студентам, за наявності студенського квитка, знижки 20% на стрижку. 
  • Знижки на матеріал для кератинового випрамлення волосся та ботокс для волосся – 25 %.
  • Знижки за карткою EVERCARD - 12%. 
  • Безкоштовна кава/чай та чупа-чупс для дітей!!!

 

Сімейний салон-перукарня «Family style»
ТЦ «Plaza park», вул. Келецька, 117Б.
+38 (063) 304 13 33‬ 
‭+38 (067) 493 39 99‬
Іnstagram: familystylevin

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up