«Швидка Бізнес Допомога». У Вінниці безкоштовно консультуватимуть підприємців

«Швидка Бізнес Допомога». У Вінниці безкоштовно консультуватимуть підприємців
  • У місті стартує проєкт «Швидка Бізнес Допомога». У його рамках спеціалісти проведуть безкоштовні консультації для підприємців.
  • Можна буде обговорити питання розвитку власного майбутнього або вже існуючого бізнесу.

— Бізнес наразі переживає не найкращі часи, турбулентність і виклики ставлять багатьох підприємців на межу виживання. Мережа Центрів Інформаційної Підтримки Бізнесу започатковує нові можливості для підприємців, які потребують експертної консультації з бізнес-процесів, права, фінансів, бухгалтерії, маркетингу та HR, — каже директорка Мережі ЦІПБ і Президентки Business People Club Надія Лисецька. — Наразі підтримка «на плаву» малого і середнього бізнесу — стратегічна задача, яку необхідно вирішувати на рівні всієї країни.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією. Зробити це можна за посиланням.

Захід проходитиме з 10 до 13 години 3 грудня за адресою: 315 офіс ЦІПБ шо по вулиці Івана Богуна, 2. 

Відео дня

Кожна консультація триватиме 30 хвилин.

Експерти Швидкої бізнес допомоги:

  • Надія Лисецька — президентка Business People Club, директорка Мережі Центрів Інформаційної Підтримки Бізнесу, засновниця Українська Платформа Жінки в Бізнесі. Експертиза — управління бізнес-процесами, стратегічне планування
  • Назар Мартинюк — адвокат, керуючий партнер АО«МТА партнери». Експертиза, міжнародне та українське право, реєстрація компаній, супровід інвестиційних угод, стартапів, МСП.
  • Василь Чопик — власник аудиторської фірми «Експрес бухгалтер». 
  • Експертиза — оптимізація витрат в кризових умовах, управлінський облік та звітність, бюджетування та прогнозування, фінанси.
  • Дарія Радзіковська — експертка з маркетингу маркетологиня Business People Club та Жінки в Бізнесі. Експертиза – digital, social media marketing, public relations, PR, брендинг.
  • Елеонора Кірєєва — експертка з фандрейзингу, грантрайтер, PhD, доцент кафедри економіки. Експертиза — пошук та залучення фінансів, підготовка проєктних пропозицій.

 

Читайте також:

У пункті пропуску «Могилів-Подільський» прикордонники затримали російську ведучу

Вздовж доріг області невідомі вирізали дерев на майже 12 мільйонів гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Савченко

    Качественное решение финансовых вопросов можно найти на сайте  https://www.signalhire.com/companies/finance-solutions-group-gruppa-finansovyh-resenij Это динамично развивающаяся специализированная компания. Также провайдер комплексных и наиболее актуальных решений для повышения эффективности бизнеса.

keyboard_arrow_up