Шукають всі! П'ять тисяч за інформацію про вкрадені лавки

Шукають всі! П'ять тисяч за інформацію про вкрадені лавки
На проспекті Космонавтів вкрали лавки. Робітники вже приварили ті, що залишилися, поліція шукає злодіїв, а мер пропонує винагороду.

Дві лавочки вартістю по 12 тисяч гривень вкрали з проспекту Космонавтів вчора, 14 березня, вночі. На їх місці залишились лише болти, які стирчать з тротуарної плитки.

На інших лавочках болти вже заварені.

- От же ж люди, лиш би щось вкрасти, - каже пенсіонерка Віра Григорівна, яка сидить на одній з нових лавок. - В мене син в Німеччині живе, то каже, що там навіть якщо велосипед залишиш на вулиці, то його ніхто не торкнеться. А тут цілих дві лавки вкрали.
Поряд, на сусідній лавці розмістились чоловік з жінкою, які роздають літературу від церкви Свідків Ієгови.


- Я думаю, що це хтось із своїх, - каже жінка. - Ті, хто встановлювали, ті і вкрали. Я от не знала, що вони лише прикручені.
Далі жінка цікавиться, чи є в журналіста запрошення на службу, та чи знайомий він з релігійною літературою.

- Приходьте до нас, у новому, Божому світі такого не буде. Там люди не крадуть.
На місце, де стояли вкрадені лавки, підходять двоє чоловіків в цивільному з папками в руках. Представляються поліцейськими.

- Камери відеоспостереження на площі встановлені, але не підключені, - каже один з чоловіків. - Відеозаписів немає. Знайшли поки лише одне відео з магазину "Українка", але там дуже погана якість.

Тим часом на своїй сторінці в соцмережах мер Вінниці пообіцяв винагороду в п'ять тисяч гривень людям, які допоможуть знайти крадіїв.
- Звичайно знайдем злодіїв, - каже один з поліцейських. - Треба лише трохи часу.
- Я б на п'ять тисяч гривень купила б собі нову плиту, - каже Віра Григорівна, яка слухає розмову. - Не чула, що мер стільки дає. Спитаю, може хтось в моєму дворі щось знає.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дарья

    Навіщо взагалі було встановлювати ту камеру, якщо не підключають. Хтось знав, що камера не працює, лавочки прикручені от і скористався нагодою. От тільки де вони зараз, це ж не голка в сіні.
  • Анонім

    я думаю що це приїжжі, донецькі чи луганські, "беженці" такбимовити.
  • Анонім

    Напевне всеж-таки вкрав хтось із своїх. Знав, що лавки лише прикручені. І знав, що відеокамери не працюють! А руки ж ЛИПКІ у наших українців до чужого!
  • Гончар Алексей

    Думаю відсотків 90 це ті хто встановлював лавки. Я наприклад того ж дня чи наступного після встановлення(не пам'ятаю точно) сідав на ті лавки так вони просто не прикручені були, попробував гайку рукою а вона лише наживлена.Перше що тоді подумав що спеціально так поставили аби вночі за ними приіхати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up