Серед жертв теракту в Ніцці є двоє українців. Один з них вінничанин

Серед жертв теракту в Ніцці є двоє українців. Один з них вінничанин
  • Стало відомо  ім’я вінничанина, який постраждав в теракті в Ніці.
  • Що він написав в соцмережах рідним та друзям одразу після трагедії.
  • Відео перших хвилин жахливої трагедії.

Стало відомо про загибель одного громадянина України в результаті теракту у французькій Ніці вчора, 14 липня 2016 року. Ще один громадянин України отримав поранення. Це студент Влад Костюк з Вінниччини, який вчиться в Університеті Каліфорнії у США.

Співробітники консульства України постійно виходять на зв'язок і не припиняють взаємодіяти з представниками влади Франції, які передають останню інформацію з місця теракту. Про загибель українського громадянина повідомив Павло Клімкін на своїй сторінці в Твіттері.

За словами міністра закордонних справ, подробиці зараз з'ясовуються.

Відео дня

Вінничанин Влад Костюк повідомив батькам та друзям, що він поранений під час перебування в Ніцці.

 

Влада спочатку занесли до місцевого казино, а потім він отримав меддопомогу. 

Напередодні трагедії Костюк брав участь у European Innovation Academy, яка проходила саме в Ніцці.

ФОТО Влада Костюка взяте з його сторінки у ФБ

 

Представники Міністерства внутрішніх справ Франції офіційно підтвердили загибель 84 осіб під час  теракту в Ніцці. Понад сто людей постраждали, ще не менше 18 громадян знаходяться в лікарнях міста в критичному стані.

Влада Франції оголосила про триденний траур у країні, а Франсуа Олланд кілька годин тому продовжив режим надзвичайної ситуації ще на три місяці.

На даний момент Англійська набережна, де стався страшний теракт, повністю оточена. Крім того, в Ніцці будуть закриті всі пляжі до особливого розпорядження властей, скасовані всі великі заходи, в тому числі і музичні виступи.

Нагадуємо, що теракт на Англійській набережній влаштував громадянин Франції, 31-річний виходець з Тунісу. На величезній фурі він в'їхав у натовп людей, які відзначали День взяття Бастилії. Терориста вбили поліцейські після того, як він проїхав по людям більше двох кілометрів.

Дивіться відео жахливої трагедії:

.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Alexey Shytov

    откуда столько зависти и ненависти? ну учится малой в Калифорнии - и че теперь? тем более пишут же: брав участь у European Innovation Academy сразу блин чужие деньги надо считать и лить грязь. Та хай учится - может когда-нибудь вернется в Украину - тут нужны люди с новыми мозгами и качественным образованием.

    а все такие только злорадствуют - и по его поводу и по поводу "стурбованности" - блин, пацаны - да когда вы поймете, что мы не нужны никому кроме нас и надежда должна быть только на самих себя? никто за нас рашку не одолеет.

    и да - там мирная цивилизованная страна, непривычная к катаклизмам и трагедиям - им тяжелее чем нам. мы покрепче будем

  • Oleksandr Stoliarov

    Знову укроЕвропейці ставитимуть на аватарки напівпрозорий прапор Франції, "підтримуючи" народ Франції і таким чином публічно показуючи свою соціальність та інші псевдо якості.

    А да, і ці укроЕвпропейці, дивним чином, не побачили теракт у Багдаді, 2 тижні тому, де загинуло не 100 осіб, як тут, а 300 осіб.

    Ну, нічого дивного, вони ж не укроІракці, а укроЕвропейці



    Висловлюю глибоку стурбованість та надсилаю ноту протесту з приводу подій у Ніцці, закликаю до беззбройного врегулювання конфлікту
  • Анонім

    Люди вы что с ума сошли?!??! Причём здесь ато, украина и т.д.?!?!? Поломать бы руки и пальцы тем,кто это пишет!!!!!! И я не знаю этого студента! Был бы на его месте ваш родственник какой-то, вы писали бы так же, только по чеснаку?!?!?!Просто пишу от души!
  • Анонім

    люди погибли!!! что вы тут чешете все?!?!??!?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up