Секрети жіночого бізнесу відкрили на VinLadyFest у Вінниці (Новини компаній)

Секрети жіночого бізнесу відкрили на VinLadyFest у Вінниці (Новини компаній)
Спікери панельної дискусії «Жіноче підприємство: феномен чи сучасний тренд?»

Яка ж вона – сучасна жінка у чоловічому світі бізнесу? Чого вона прагне та що її мотивує? У чому ж секрет жіночого лідерства? Про це дискутували на жіночому бізнес-форумі VinLadyFest, який проходив 20-21 квітня у м.Вінниці.

150 бізнес-леді зібралися, аби обговорити тему жіночого підприємництва та визначити, що ж це: сучасний тренд чи все ж феномен? Під час панельної дискусії своїм досвідом, секретами та порадами ділилися власниці провідних компаній: Ірина Гнап (м.Київ) – директор енергетичної компанії ТОВ «Салікс Енерджі», Наталя Міндак (м.Одеса) - генеральний директор телекомунікаційної компанії Westelecom, Галина Симха (м.Київ) - власниця ТзОВ "Центр "Сонячне Ремесло" та групи компаній ТМ Ambra Simha, Лариса Столярова (м.Київ) – директор ПП «Лакет», лідера дорожньої галузі, Оксана Черепанич (м.Львів) - власниця та засновниця бренду «GREHORI TEXTILE».

У продовження форуму на учасниць чекали не менш мотивуючі бізнес-тренінги для розвитку свого бізнесу та застосування "суто жіночих" інструментів у своїй роботі. Марина Кирилюк, директор ТОВ «Західна маркетингова компанія» розповідала про важливість маркетингу та брендингу. Галина Єрьоменко, керівник та викладач Українського Центру Медіації kmbs, відкрила секрети жінки у переговорах. Про те, якою ж має бути бізнес-презентація, щоб перед нею ніхто не встояв, розповіла бізнес-тренерка Людмила Калабуха. А Ірина Моржова, консультант з еволюції організацій, навчала звертати життєві виклики жінки-лідера на користь компанії.

Яскравим завершенням першого дня бізнес-форуму став воркшоп «Бізнес-гардероб за 60 хвилин» від тренера зі стилю і шопінгу, засновника Школи шопінгу Роста Дикоя.
Познайомитися із жіночим бізнесом ближче мали нагоду під час другого дня, адже відвідали компанії, де жінки з увагою та любов'ю керують усіма процесами: «Солодка мрія», «Вінницька цукерка» та комплекс відпочинку «Гостевія».

Сьогодні саме жінки стають дедалі більшою суттєвою економічною силою, тому що зарекомендували себе як висококласні професіонали, зокрема, в управлінській сфері та бізнесі, формуючи власну справу, впевнено створюючи підприємства, бізнесові структури різного рівня. Саме тому існує багато програм, навчань та успішних прикладів для жінок, аби знайти та розвивати улюблену справу, головне мати бажання.

Захід організований Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького Клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку рекострукції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Для створення успішного бізнесу необхідно мати не тільки гарну ідею або великий талант. Найбільш успішні підприємства постійно вдосконалюються і розвиваються. Однією з головних рушійних сил зростання бізнесу є фінанси. Однак, при неефективному управлінні, фінанси з рушійної сили перетворюються в обмежувач для розвитку бізнесу.

Саме зараз триває набір на тренінг для жінок у бізнесі «Ключі до фінансового управління». Сертифіковані тренери ЄБРР, які спеціалізуються на навчанні управлінню фінансами власників компаній і «нефінансових» керівників навчатимуть, як перетворити фінанси на вашого основного помічника у бізнесі. 

За 4 дні навчання ви дізнаєтесь:

  • Як з фінансової звітності розуміти, що насправді відбувається з вашим бізнесом?
  • Що робити, щоб ваш прибуток ставав все більше і більше?
  • Як виявляти ризики і чи можна з ними щось зробити?
  • Як вибудувати систему ефективного фінансового менеджменту?

Детальніше на сайті wib_fin.tilda.ws та за тел. 097 505 80 50.
Реєстрація до 25 квітня включно.

На 2018 рік Центром підтримки бізнесу м.Вінниці заплановано проведення ряду заходів для розвитку підприємництва Вінниччини. Це бізнес-форум та фестиваль хліба, сала й ковбаси  «VinSALOfest» (18-19 травня), бізнес-інтенсив «HoReCa – перспективи розвитку» (14-15 вересня), аграрний форум «AgroVin» (25-26 жовтня), експортний форум «VinExport» (29-30 листопада), а також ряд семінарів та тренінгів. Деталі на сайті www.kdl.vn.ua та за тел. 097 505 80 50.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up