Що пишуть вінничани в соцмережах про сутичку Авакова і Саакашвілі

Що пишуть вінничани в соцмережах про сутичку Авакова і Саакашвілі
Відео сварки із нецензурною лексикою та жбурлянням водою на Нацзасіданні реформ б’є рекорди переглядів у соціальних мережах. Тільки на сторінці Арсена Авакова, одного з учасників цієї сутички, переглянули запис 1,2 мільйона читачів. Серед них – вінничани, які не втрималися від коментарів.

«Східняк на «вищому» рівні», «Гарячі східні хлопці», «О, Боже..», «Всіх пинком під зад!», «Такі державники!», «Теж мені борці з корупцією!», «Всіх люструвати!» - обурюються і насміхаються вінничани в соціальній мережі.

Також писали у Фейсбуку про перепалку міністра МВС з губернатором Одещини Міхеілом Саакашвілі генерал міліції, який був в нас головним міліціонером області, адвокат, який балотувався на мера Вінниці, слідчий прокуратури області, який претендував на посаду начальника Вінницької місцевої прокуратури, та місцеві активісти.

Що стосується самих учасників конфлікту, то один написав: «Всіх прошу мене пробачити за безсовісну відкритість і нульову толерантність». А другий: «Жалкую, що довелося назвати Прем'єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда». Посилання на пости Авакова і Саакашвілі з відеозаписами їхньої сутички – шукайте нижче.






 

Відео дня
 

Пост нулевой толерантности. Нулевая толерантность? - это стопроцентная правда, и моя открытая точка зрения без социал...

Posted by Арсен Аваков on 16 декабря 2015 г.

 

 

Жалкую, що довелося назвати Прем'єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда.Відео, яке мені передали в Адм...

Posted by Mikheil Saakashvili on 16 декабря 2015 г.

 


І, як завжди, народ відреагував на резонансну перепарку політиків-реформаторів жартами. Ось свіженька "відеожаба" про гарячих східних чоловіків Авакова і Саакашвілі:


 
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Бійки, лайка це вже звична справа. Не розумію, як взагалі можна опускатись до такого рівня.
  • Анонім

    Как бы не вёл себя Михо но министру и премьеру  опускаться до уровня базарников и хамить не подобает! Тем более что Михо сюда пригласили

    Ну и чего ждать от депутатов?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up