Самооборона називає це "рейдерським захопленням" і взялася визволяти готель "Поділля"

Самооборона називає це "рейдерським захопленням" і взялася визволяти готель "Поділля"
Вінницька «Самооборона Майдану» ініціювала прес-конференцію, на якій журналістам розповіли, як новопризначене керівництво тероризує готель «Поділля». Обіцяли, що виступатимуть всі сторони конфлікту, але прийшли лише самооборонівці та колишній голова правління.

Прес-конференція в готелі «Поділля» проходила вчора, 20 травня. За годину до цього самооборонівці стягнули до приміщення автомобільні шини. Їх акуратно склали на дві купи.
Зустріч з пресою проходила в актовому залі. Серед запрошених самооборонівці, колишній голова правління  Володимир Юр’єв та комбати Майдану. В повідомленні також йшлося про те, що запросили губернатора та голову Вінницької ОДА, але вони не прийшли.​- Ми сьогодні зібрались по питаннях, які зараз вже не можливо залишати поза увагою, тому що теперішні керівники переходять всі межі, - говорив один з представників Самооборони.


Про ситуацію, що склалась навколо готелю розповідав голова Правління ПАТ «ВінницяТурист» Володимир Юр’єв. За його словами, проблеми з готелем «Поділля» почались після того, як суд прийняв рішення про право власності на ПАТ «ВінницяТурист».
- Стартувала компанія відсторонення керівництва, - розповідав Володимир Юр’єв. -  27 квітня Наглядова рада приватного акціонерного товариства «Вінниця Турист» офіційно звільнила мене.

За словами Володимира Юр’єва, керівник Наглядової ради пропонував йому розірвати всі договори підписані на рік і виселити з приміщення Самооборону. Тоді його мали залишити на роботі. Але Голова правління на такі міри не пішов, бо відчував, що після цього його все одно звільнять.
Представники Самооборони, які знімають в приміщенні готелю приміщення, розповіли, що в планах новопризначеного керівництва довести готель до банкрутства і продати його за копійки. За їх словами, нинішній Голова правління «ВінницяТурист» Руслан Іжаківський раніше працював водієм в одного з вінницьких депутатів. Директором правління призначили колишнього замісника начальника міліції Тиврівського району.

За словами представників Самооборони, вони відстоюватимуть передачу профспілок у державну власність. І це стосуватиметься не лише готелю «Поділля», але й інших по Україні.
Перед прес-конференцією, біля фонтану на Майдані незалежності, журналіст познайомився з чоловіком, який сидів на лавці. Він запитував, що відбувається в готелі. Після короткої розмови чоловік  зізнався, що він новопризначений Голова правління «ВінницяТурист» Руслан Іжаківський.
- Чекаємо приїзду міліціонерів, - говорив він. – Правоохоронці взагалі не знають, як реагувати на такі дії самооборонівців.

Читайте також:
"Поділля" ділять - поки через суд
Прокуратура довела, що туристичний комплекс "Поділля" належить державі
Готель “Поділля”, що у центрі Вінниці, може стати державним?
Держава відсудила у приватного підприємства готель «Поділля» в центрі Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Артем

    Интересно узнать,какой Закон Украины регулирует вмешательство Самообороны в спор хозяйствующих субьектов?

    Не для кого в городе не секрет,что паны-самоборонцы участвуют в таких конфликтах далеко не бесплатно
  • Анонім

    в Немирове возглавляют местную Самооборону - валютчик Гузя и 2 базарника, а вся Самооборона представляет собой сброд бывших боксеров, алкашей и по жизни не работающих мужчин. Так и хочется спросить - от кого обороняемся и чего не в АТО, ребята ? думаю в других городах та же картина...

    Анонім reply Анонім

    до речі про самооборону - жителі Немирова зібрали продукти для воїнів в АТО, всього десь близько 60 тон. Гузя з напарником завезли продукти воїнам і в другій школі на зустрічі з дітьми і вчителями показував акт прийому продуктів на 20 тон, що отримали воєнні, а куди ділося решта 40 тон, ніхто не знає. Кому війна, а кому і бізнес.

    Анонім reply Анонім

    В АТО меньше платят и не комфортно все- таки риск , война, а тут дома в теплой кроватке еще и деньги на дом носят, ведь так "ребятки-патриоты"?!?!?!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up