Рятувальники Вінниччини отримали нові спецавтівки та аптечки від міжнародних партнерів

Рятувальники Вінниччини отримали нові спецавтівки та аптечки від міжнародних партнерів
  • Автопарк рятувальників Вінниччини поповнився п’ятьма сучасними спецавтівками, які ДСНС-ники отримали в рамках співпраці з міжнародними партнерами з Литви, Канади, Німеччини та Швейцарії.

Три нових автомобілі передали частині піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Це — оперативно-піротехнічна водолазна машина для перевезення особового складу і майна для відділення підводного розмінування, вантажний автомобіль підвищеної прохідності зі стрілою-маніпулятором та піротехнічний автомобіль важкого типу на базі шасі МАN для перевезення великогабаритних вибухонебезпечних предметів.

Відео дня

Ще одне спецавто — автопідіймач колінчатий з максимальним вильотом стріли на 45 метрів — незабаром заступить на бойове чергування в одному із рятувальних підрозділів Вінниці. Ця техніка з’явилася у вінницькому гарнізоні вперше і дозволить надзвичайникам безперешкодно дістатися 14-поверхівки.

Автоцистерна ємністю 6,5 тонн відсьогодні посилить боєздатність підрозділу пожежно-рятувальної частини в місті Козятин.

Крім того, рятувальники отримали 150 сучасних аптечок для надання домедичної допомоги від Вінницької обласної військової адміністрації. Всі аптечки укомплектовані необхідними засобами та медикаментами.

Оновлення автопарку та оснащення рятувальників дозволить їм більш ефективно та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації, рятувати життя людей та майно.

 

Читайте також:

На Тяжилівському озері горів очерет. Винуватицю підпалу спіймали на гарячому

Через цигарку в Могилів-Подільській громаді сталася смертельна пожежа

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Артемий

    Це нада показувати щоб ворог бачив...

keyboard_arrow_up