«Розваги» по-вінницьки: вінничани ризикують гаманцем за фейкові виклики поліції

«Розваги» по-вінницьки: вінничани ризикують гаманцем за фейкові виклики поліції
  • З початку року вінничани 43 рази телефонували на лінію 102 без реальної потреби, просто задля розваги.

Поліція застерігає від таких вчинків, адже це не лише шкодить роботі правоохоронців, але й може коштувати життя людям, які дійсно потребують допомоги.

— Ми завжди готові допомогти тим, хто потребує нашої допомоги та телефонує на лінію 102, — зазначають у поліції. — Проте ми будемо справедливими та притягнемо до відповідальності кожного, хто робить це просто так, задля розваги.

До речі, за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена адміністративна відповідальність — штраф від 850 до 3400 гривень.

Відео дня

— Пам'ятайте: коли ви здійснюєте неправдивий виклик, хтось інший залишається без допомоги, яка йому вкрай необхідна, — наголошують у поліції. 

Нагадаємо, у лютому цього року п'яний чоловік зателефонував до поліції і повідомив, що має намір підірвати залізничні колії поблизу Вінниці. Особу «жартівника» працівники Відділу поліції №2 Вінницького райуправління поліції встановили за лічені години і відразу провели з ним необхідні слідчі дії. Під час обшуку житла 49-річного жителя Вінницького району жодних небезпечних предметів поліцейські не виявили. За таке правопорушення чоловікові загрожує до шести років ув’язнення.

 

Читайте також:

Викрав з могили військового прапори та статуетки: злодія засудили до шести років

У Вінниці викрили схему видачі водійських посвідчень за гроші і взяли «рішалу» під сервісним

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up