Розваги, головоломки та історична екскурсія: підлітків запрошують на квест

Розваги, головоломки та історична екскурсія: підлітків запрошують на квест
фото ілюстративне
  • Для усіх любителів розгадування ребусів та вивчення власної історії анонсували драйвовий квест вуличками центру нашої Вінниці. Розповідаємо деталі.

Десять пунктів призначення, багато цікавих завдань і дві години на розгадку таємниць чекають на учасників квесту для підлітків, який відбудеться у Вінниці.

До участі запрошують команди, учасникам яких є 14-18-річні юнаки та дівчата. Гра пройде двічі — 12 і 13 січня. Про це інформує Вінницька міська рада.

— Для учасників підготували цікаві завдання із загадками та вказівками, що робити далі. Ці таємні послання доведеться шукати на стінах давніх будівель, біля цікавих туристичних об’єктів і навіть у книгах. Квест продуманий таким чином, що команди не тільки розважаться, а й відвідають велику кількість визначних місць Вінниці та дізнаються багато історій нашого міста з минулих століть, — зазначають в анонсі. — Зокрема про підземелля, де колись варили пиво і готували цілющі бульйони для хворих; про місце, де збирають давній антикваріат; про вінничанку, яка керувала великим майном в часи, коли жінкам було складно вибратися з домашніх клопотів; та багато-багато іншого.

Відео дня

Вартість

Участь у квесті безкоштовна, але кількість місць обмежена: до 6 людей у команді (по 6 команд на день).

Реєстрація

Реєстрація на 12 січня о 15.00 - https://forms.gle/yHt4QwBuZgifC3SU9

Реєстрація на 13 січня о 15.00 - https://forms.gle/r7edwMVTDqeg3Nyj9

Подарунки учасникам

Найспритніші учасники окрім заряду позитиву отримають святкові подарунки від вінницького крафтового виробника «Солодка мрія».

 

Читайте також:

Всі вироби ексклюзивні. Запрацювала святкова виставка сувенірів та новорічних іграшок

Конкурси, майстер-класи та аніматори: малечу запрошують у подорож святковим трамвайчиком 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up