Роман Корченюк: Майбутнє Вінниці формують вінничани (пресслужба «Партії Вінничан»)

Роман Корченюк: Майбутнє Вінниці формують вінничани (пресслужба «Партії Вінничан»)
  • «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» повідомила про запуск сайту по збору ідей розвитку Вінниці.

Сьогодні на офіційній сторінці у Фейсбуці «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» представила координатора політичної сили по місту Вінниця Романа Корченюка.

Міський координатор вінницької партії зазначив, що розвиток обласного центру є в пріоритеті політичної сили, і повідомив про запуск сайту, де збиратимуть ідеї успіху Вінниці.

«Ми розробили 15 основних напрямків розвитку Вінниці. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» докладе максимум зусиль, щоб реалізувати їх. Але ми відкриті до нового і зацікавлені у Вашому баченні розвитку міста. Для цього ми запустили сайт, щоб ви могли повідомити про власні ідеї, проєкти для нашого міста, також ми очікуємо на ваші зауваження та поради щодо визначених нами напрямків.

Важливо. Наша програма не є догмою, ми пропонуємо вінничанам вдосконалювати її в режимі онлайн, з можливістю постійного покращення, актуалізації та редагування за принципом Вікіпедії. Також пропонуємо вінничанам долучитися до розробки конкретних проектів ті їх впровадження.

Переходьте за посиланням https://vinnychany.vn.ua/ - ми очікуємо на ваші ідеї для нашого міста!»

Долучайтеся до напрацювання Ідей Успіху Вінниці!

15 ІДЕЙ ДЛЯ УСПІХУ ВІННИЦІ

  1. Цілодобова безпека вінничан
  2. Вінницька молодь — без наркотиків
  3. Сучасна медицина у Вінниці
  4. Питна вода, чистий Буг, муніципальний водоканал
  5. Як прийти до якісної та престижної освіти
  6. Мій район — моя мрія!
  7. Як зупинити хаотичну забудову Вінниці
  8. Муніципальні доплати вінничанам
  9. Програма утеплення будинків коштом міського бюджету
  10. Ідея по створенню паркінгів у Вінниці
  11. Вінниця айтішна (Вінниця у смартфоні)
  12. Вінниця — мій бренд
  13. Розвиток туризму — прибуток для вінничан
  14. Сприяння розвитку малого і середнього бізнесу, залучення інвестицій
  15. Ваша ідея

https://www.facebook.com/VinnychanuXXI

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up