Родичі загиблих захисників можуть отримати до 15 тисяч гривень на санаторно-курортне лікування

Родичі загиблих захисників можуть отримати до 15 тисяч гривень на санаторно-курортне лікування
  • У Вінниці діє муніципальна підтримка родин загиблих Захисників та Захисниць: один із родичів може отримати до 15 тисяч гривень компенсації за самостійне санаторно-курортне лікування.
  • Пільговики мають бути членами Вінницької міської територіальної громади або внутрішньо переміщеними особами, стояти на обліку в Департаменті соціальної політики та бути зареєстрованими в Єдиному муніципальному реєстрі.

Такою можливістю один із родичів загиблих Захисників та Захисниць може скористатися раз на два роки. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді. 

Члени сімей загиблих військовослужбовців та учасників Революції Гідності можуть отримати відшкодування за самостійне санаторно-курортне лікування на суму до 15 тисяч гривень. 

Хто має право на грошову компенсацію

Відео дня
  • один із подружжя, який не одружився вдруге
  • батьки
  • неодружені повнолітні діти, визнані особами з інвалідністю з дитинства I чи II групи.

Пільговики мають бути членами Вінницької міської територіальної громади або внутрішньо переміщеними особами, стояти на обліку в Департаменті соціальної політики та бути зареєстрованими в Єдиному муніципальному реєстрі.

Як отримати компенсацію за самостійне санаторно-курортне лікування

Потрібно звернутися до прозорих офісів соціального спрямування за місцем фактичного проживання:

  • Управління соціального захисту населення (Лівобережне): Вінниця, вул. Замостянська, 7 (ІІ пов.), тел.: 097-101-45-18, 093-190-83-93, 50-86-70, 50-86-77
  • Управління соціального захисту населення (Правобережне): Вінниця, пр. Космонавтів, 30 (ІІ пов.), тел.: 097-101-58-40, 063-856-62-72, 50-83-88, 50-91-33.
Фахівці нададуть перелік документів, що необхідні для виплати відшкодування. Відділ звернень опрацює документи та передасть на розгляд департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. Згодом їх розгляне відповідна комісія. Вона ж ухвалить рішення щодо надання грошової компенсації.

 

Читайте також: 

Через Дію знову можна змінити місце проживання в декілька кліків

ТНМК дасть безкоштовний благодійний концерт в підтримку ЗСУ. Коли і де?

На Вінниччині діабетичну ретинопатію буде виявляти штучний інтелект CheckEye©

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up