Рейд по вінницьким їдальням: Як годують студентів технічного університету

Рейд по вінницьким їдальням: Як годують студентів технічного університету

Журналісти 20minut продовжують шукати місця, де у Вінниці можна смачно і не дорого поїсти. Цього разу ми обідали разом зі студентами вінницького технічного університету.

Адреса: Хмельницьке шосе, 95
Час роботи: 8:00 - 16:00, вихідні - субота, неділя

Інтер'єр. Їдальня технічного університету - двоповерхова будівля, яка розташована за корпусами університету, перед стадіоном.

Відео дня

Приміщення велике. Годують на другому поверсі. На першому поверсі два туалети, вазони і розмальовані стіни. Піднявшись по сходах, одразу натрапляєш на непрацюючий турнікет, схожий на турнікети київського метрополітену.

У великому залі стоять багато столів. Світло не вмикають і біля стола роздачі трохи затемно, якщо зайти з вулиці. Кухня відгороджена, але видно що вона простора і чиста. Є окремий зал зі столами, застеленими скатертинами, але студенти їдять в загальному залі.

На вікнах гардини. Столі старенькі, але поки вигдялають нормально. Деякі зі стільців подерті. Серветок на столах немає, їх видають "на роздачі" - по одній в руки.

Гігієна. На першому поверсі є жіночий та чоловічий туалети, які "сховані" по різні сторони залу за сходами. В туалеті три раковини, на одній немає крана, ще одна з краном, але він не прикручений до раковини. Гарячої води немає, мила також. Перед кранами немає лампочки і мити руки доводиться відкривши двері у туалет. В холі туалету смердить аміаком, наче тут давно не прибирали.

Обслуговування. Відвідувачів обслуговує двоє працівників: одна з них видає страви, інша - розраховує. Жінки одягнені у халати.

Меню. Знайти меню не вдалось. Студенти не знали де воно знаходиться, а працівники їдальні були заклопотані роботою.

Ціна. Загалом за обід ми заплатили майже 22 гривні. Суп гороховий - 3,17 грн., картопляне пюре - 6,44 грн., два шматочки хліба - 1 грн, шніцель з курятини - 7,75 грн., та виноградний напій - 3,50 грн.

Термінал. Немає

Особливості. Розноси в їдальні такі, що на них зручно несли лише дві тарілки і склянку соку.  Стіл роздачі стоїть так близько біля однієї з колон, що рознос доводиться пропихати біля неї, а самому обходити. Або ж просто нести рознос в руках. 

Брудний посуд ставиться на стіл з стрічкою протяжки.

Читайте також:
Рейд по вінницьким їдальням: Як виглядає і чим годують у їдальні педуніверситету
Рейд по вінницьким їдальням: Чим годують у трамвайному депо на Хмельницькому шосе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Жора

    Пойду и я в понедельник в столовую  политеха....   А то  все  обедаю у женщин голодных на секс, кто хочет пообедать  заходите  на мамбу,  обед и секс в одном флаконе. И все за бесплатно.....
  • Вадька Яковишин

    я навчався у ВНТУ. До 3го курсу кожен четвер ходив у їдальню. Скажу одразу - смачно, чесно - смачно, особливо подобався плов. АЛЕ!!! Одного разу після такого обіду захворів стоматитом. У лікарні підтвердили. Скоріше за все це сталося через той обід(у гуртожитку я завжди мию свій посуд - пунктик так би мовити). Я не мав доказів, та і бажання комусь щось пред'явити, тому просто перестав туди ходити. Студенти будьте обережні. Я б рекомендував у такі заклади ходити із своїми приборами
  • Саша

    шніцель куріний, ахахахаха позорисько
  • Ols Kat

    И тут тоже все в куртках
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up