Ревізор запитав дівчину Таню, що робить каву, як вона миє руки, як прибирає, коли вона робила останній раз санітарну книжку. Зауважив, що булочки продаються при температурі +33, а максимально допустима температура для цього +25.
Вадим Абрамов не знайшов на робочому місці дівчини мила та антисептика, зате знайшов прострочені вафлі, а у шухляді з грошима побачив лак для нігтів та кусачки для манікюру.
Ревізор куштував еспрессо та хот-дог, хоч піддав сумніву чистоту робочого місця.
Коли Вадим Абрамов побачив що договір з дівчиною оформлений, але без дат та підписів, а санітарної книжки немає, попросив подзвонити директору.
Через годину той з’явився з милом, дезінфектором та медичною книжкою дівчини без печаток.
В кінці перевірки у дівчини «здали» емоції і вона розплакалась. Вадим Абрамов її усіляко заспокоював.
«Кафешка-канапешка» ревізію не пройшла, та з більшістю висновків дирекція точки погодилась.
Проблеми з документами ми визнаємо. Медична книжка пуста, бо дівчина не встигла пройти комісію. Вона працювала в іншому магазині, де в неї залишилась діюча санітарна книжка, їй там її не віддали, - каже управляючий «Кафешки-канапешки» Тимур Бозняк, - Я вважаю, що температурні перепади допустимі. Це специфіка вуличної торгівлі: літо, вулиця. Холодильник ми використовуємо і для води, і для сосисок. Тут місця немає, щоб поставити два окремі.
Та з зауваженням, що булочки зберігають за високої температури чоловік не згодний.
- Булки ми беремо заморожені. Вони на 95 відсотків готові, їм тільки ще термічну обробку провести, тобто підсмажити, і готовий продукт. Заморожену булку смажити - самі розумієте. Вона має трошки відійти. Тому працівниця на якись час виймає їх з холодильника, щоб розморозити, - каже Тимур Возняк.
Читайте також:
Ревізор у Вінниці перевіряє готель «Профспілковий».Всі їдальні поблизу закрились на санітарний день
Ревізор у Вінниці порадив закрити «Варшаву» та хвалив каву в «Бібліотеці»
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 16 квітня 2025
Читати номер