"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку"

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку"
Третій День у Вінниці "кіпіш" серед закладів громадського харчування та торгівлі. У місті працює "Ревізор". Сьогодні Вадим Абрамов "трясе" мобільну "Кафешку-канапешку", що на Грушевського.

Ревізор запитав дівчину Таню, що робить каву, як вона миє руки, як прибирає, коли вона робила останній раз санітарну книжку. Зауважив, що булочки продаються при температурі +33, а максимально допустима температура для цього +25.

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №1 на сайті 20minut.ua

Вадим Абрамов не знайшов на робочому місці дівчини мила та антисептика, зате знайшов прострочені вафлі, а у шухляді з грошима побачив лак для нігтів та кусачки для манікюру.

Відео дня

Ревізор куштував еспрессо та хот-дог,  хоч піддав сумніву чистоту робочого місця.

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №2 на сайті 20minut.ua
Коли Вадим Абрамов побачив що договір з дівчиною оформлений, але без дат та підписів,  а санітарної книжки немає, попросив подзвонити директору.

Через годину той з’явився з милом, дезінфектором та медичною книжкою дівчини без печаток.

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №3 на сайті 20minut.ua
В кінці перевірки у дівчини «здали» емоції і вона розплакалась. Вадим Абрамов її усіляко заспокоював.

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №4 на сайті 20minut.ua
«Кафешка-канапешка» ревізію не пройшла, та з більшістю висновків дирекція точки погодилась.

Проблеми з документами ми визнаємо. Медична книжка пуста, бо дівчина не встигла пройти комісію. Вона працювала в іншому магазині, де в неї залишилась діюча санітарна книжка, їй там її не віддали, - каже  управляючий «Кафешки-канапешки» Тимур Бозняк, - Я вважаю, що температурні перепади допустимі. Це специфіка вуличної торгівлі: літо, вулиця. Холодильник  ми використовуємо і для води, і для сосисок. Тут місця немає, щоб поставити два окремі.  

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №5 на сайті 20minut.uaТа з зауваженням, що булочки  зберігають за високої температури чоловік не згодний.

"Ревізор" досі у Вінниці. Перевіряє "Кафешку-канапешку", фото №6 на сайті 20minut.ua- Булки ми беремо заморожені. Вони на 95 відсотків готові, їм тільки ще термічну обробку провести, тобто підсмажити,  і готовий продукт. Заморожену булку смажити -  самі розумієте. Вона має трошки відійти. Тому працівниця на якись час виймає їх з холодильника, щоб розморозити, - каже Тимур Возняк. 

Читайте також:
Ревізор у Вінниці перевіряє готель «Профспілковий».Всі їдальні поблизу закрились на санітарний день
Ревізор у Вінниці порадив закрити «Варшаву» та хвалив каву в «Бібліотеці»

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім
    Ало автор, ты определись, какая фамилия босса - Бозняк или Возняк..
  • Анонім
    Сходіть в Кафе СОЛОХУ
  • Анонім
    интересно где ночевал...
    Анонім reply Анонім
    в машине

keyboard_arrow_up