Реконструкція Замостянської завершилась. Як виглядає оновлена вулиця

Реконструкція Замостянської завершилась. Як виглядає оновлена вулиця

Нещодавно завершилась масштабна комплексна реконструкція другої черги вулиці Замостянської. Дивіться фото, як виглядає оновлена вулиця.

Фото опублікував на свої сторінці у ФБ мер Вінниці Сергій Моргунов.

— Трамвайні колії облаштували за технологією «оксамитового шляху», тобто хід вагонів м’якший, а шуму менше. Провели заміну усіх підземних комунікацій. Оновили тротуари та проїжджу частину. Встановили нові павільйони для очікування громадського транспорту. Велосмугу помаркували у червоний колір, щоб доріжка була більш помітною, а це в свою чергу дисциплінувало б водіїв. А для приємних прогулянок – оновлена пішохідна зона з лавочками, новим освітленням та сучасною підсвіткою, — зазначає віе.

За словами мера, вулиця стане більш зеленою - вздовж неї висадили понад 450 молодих дерев – удвічі більше, ніж росло тут раніше.

Відео дня

Варто додати, ділянку від проспекту Коцюбинського до Стрілецької ремонтували менше ніж два роки.

— Метою реконструкції було перетворити цей простір на комфортний для мешканців району, а інфраструктуру – на більш зручну та безпечну. Міське середовище має змінюватися на краще, аби вінничанам та гостям було приємно і комфортно. Будемо надалі впроваджувати європейські практики, проводячи реконструкції у різних районах, — обіцяє Моргунов.

Дивіться фото зі сторінки у ФБ:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Андрій

    Вінниця крута,  лідер серед українських міст по благоустрою і інфраструктурі, навіть київляни приїжджають до нас і в захваті від нашого міста, мені знайомі київляни (які відвідували наше місто і фонтан) говорили що Київ то село по зрівнянню із Вінницею, і я з ними згідний, бував у Києві, і скажу вам що ні дня не хотів би там бути
  • Олександр Гонтар

    А люди і далі бідують .
  • Олександр Майдюк

    А біля Варшави і Зорі " море паркоміць
  • Сергей П

    Вибачаюсь біля варшави
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі долларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up