Ракетний удар по вінницькому летовищу: родичам загиблих виплатять компенсації

Ракетний удар по вінницькому летовищу: родичам загиблих виплатять компенсації
  • Компенсації виплатять родинам працівників аеропорту «Вінниця», які загинули внаслідок російського ракетного удару 6 березня 2022 року.

У вівторок, 19 квітня, відбулось засідання комісії зі спеціального розслідування групового нещасного випадку, що стався на КП «Аеродром Вінниця». Про це повідомляє управління Держпраці у Вінницькій області.

Нагадаємо, що рф завдала ракетного удару по комунальному підприємству «Аеропорт Вінниця» 6 березня о 13.35. Тоді загинуло шість працівників.

— За результатами засідання, визнано, що груповий нещасний випадок з працівниками КП «Аеродром Вінниця» є пов’язаний з виробництвом, так, як трапився він під час виконання трудових обов’язків, в робочий час. На кожного потерпілого були складені акти форми Н-1/П, — зазначають у повідомленні. — Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області у повному обсязі буде компенсовано шкоду членам родин потерпілих.

Відео дня

Авіаудар по аеродрому Вінниці, як розповідав раніше 20minut.ua, наносився з акваторії Чорного моря стратегічними бомбардувальниками-ракетоносцями Ту-95мс або ж Ту-160. 8 березня Головне управління ДСНС України у Вінницькій області на сторінці у фейсбук повідомило про десять загиблих в результаті авіаудару — шість цивільних та чотири військових. Ще шестеро людей отримали травми.

Про трагедію читайте у матеріалах:

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Юлія Шмига

    Вічна пам'ять
  • Елена Елена

    Вічна пам'ять, Царствія небесного!!!!
  • Майя Дахновська

    Вічна пам'ять 😢😢
  • Рена Кулинич

    Царство небесне, вічна пам'ять

keyboard_arrow_up