П'ятеро попелюшок запалили промінь надії на показі дитячого одягу Меланіяленд

П'ятеро попелюшок запалили промінь надії на показі дитячого одягу Меланіяленд

У Вінниці влаштували благодійний показ мод Меланіяленд за участі юних моделей. Гроші від квитків передали на лікування рятувальника Сергія Довганя. А п’ятеро дівчаток з центру «Промінь надії», родини яких опинилися у в складних життєвих обставинах, отримали гарне вбрання у подарунок.

Молода вінницька дизайнерка Юлія Турчик презентувала свою нову колекцію дитячого одягу осінь-зима «Меланіяленд 2019».

— Я щаслива, що вдалося навіть більше, аніж мріяла уся наша дружна команда. Ми довго працювали над колекціями, створюючи витончені розкішні образи «на кожен день» та для «особливих подій». Діти відчули цю енергетику і на подіумі кожну модель було просто не впізнати: впевнена хода, розкута граційна постава, харизматична посмішка… У відповідь — гучні оплески глядачів, — ділиться своїми враженнями авторка колекції.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Варто додати, що на благодійній основі прийняли участь у показі й п’ятеро попелюшок з містечка Гнівань. Ними опікується громадська організація «Центр Промінь надії».

— Ми познайомилися з дівчатками цього літа. Хто вони? Це діти нашої України, яка останнім часом бачить багато горя. Вони різні, скромні та сором'язливі, але за свій короткий вік також бачили немало біди. У когось померла від страшної хвороби мама та дівчинка залишилась сиротою. Інша тікала від вибухів та зараз живе у чужому будинку. Друга теж тікала, але не від вибухів, а від жахіття оковитої. Ще двоє теж мають сумну історію, яка офіційно має назву “складні життєві обставини”, — розповідає голова громадської організації.

За словами дизайнери Юлії Турчик, участь у святі цих дівчаток стала безцінною і зворушливою до сліз.

—  Цій малечі зараз дуже потрібна підтримка і якомога більше теплих яскравих вражень. Мені дуже хотілося, щоб дівчатка проявили себе, спробували нові ролі, відчули себе унікальними, а головне — щасливими; щоб їхні очі світилися радістю і цей день запам’ятався надовго. Вірю, що так і сталося, — зазначає Юля.

Дівчатка отримали не лише масу емоцій та вражень, а й у подарунок дизайнерські курточки від пані Юлії.

Крім того, кошти від продажу квитків передали на лікування вінницького рятувальника Сергія Довганя.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up