Проституція на Вінниччині: молоді дівчата на кільцевій та вінничанин, що здавав дружину в оренду

Проституція на Вінниччині: молоді дівчата на кільцевій та вінничанин, що здавав дружину в оренду

Вінничанин здавав в оренду власну дружину. За годину утіх подружжя просило по 1000 гривень за годину. Трохи менше за годину просять дівчата на кільцевій — 400 гривень.

Про це йдеться у сюжеті Свідок НТН.

— У Вінницькій області місцем для сексуальних утіх стала кільцева дорога. Молоді дівчата працюють там і вдень, і вночі і навіть під наглядом своїх чоловіків. За свої послуги беруть від 400 гривень і вже не соромляться цього бізнесу, — йдеться у відео.

Не лякають дівчат ні штрафи, ні поліція. Більшість з них навіть після цього продовжує займатися проституцією.

Відео дня

Тим часом, у поліції додають, що нічні метелики їх головний біль.

— Працівники поліції систематично проводять рейди. Вони правопорушниць притягують до адміністративної відповідальності. Якщо вона потрапляє в перший раз у поле зору поліції - це штраф складає до 200 гривень. Якщо двічі за рік - це до 300 гривень, — каже речниця ГУ Нацполіції у Вінницькій області Ірина Добровольська.

Окремо, варто відзначити, один із шокуючих випадків, який був зафіксований у Вінниці. Там чоловік здавав свою дружину в оренду. Каже, це було їх спільне рішення. Коли дружина працювала, він охороняв квартиру. За годину на двох брали по 1000 гривень. Додають, що займалися цим або оплачувати квартиру.

Деталі у наступному відео:

Тим часом, вінничанка Аріна Контоністова закликає дівчат з кільцевої провести суботник.

— Пропоную путанам з вінницької окружної вийти на суботник. З боку вулиці Київська, представниці секс-бізнесу облаштували «п’ятачок» по наданню своїх послуг. Той знаходиться неподалік кафе, де збираються загалом далекобійники та водії, які проїздять транзитом. Місцина, куди запрошують клієнтів, всіяна використаними контрацептивами, обгортками від них та кавовими паперовими стаканчиками, — йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Mihail Merkulov

    легапайз , пусть налоги платят
  • сашко

    правильно\я поддерживаю\а на какой х\р жить выучилась а работы нет\конечно такса большая \шахтер за смену так не получает\а вы за клиента\сказать работы много я не думаю \пересмотрите свой прейскурант я думаю это 100\200 кл.\и народ к вам потянется\а за смену ставка забойщика\проходчика\подумайте над этим времени у вас на кольцевой много\а также можно рассмотреть и другие варианты\как в торговле \опт и розницу
  • Пупкин Вася

    А сколько их по миру разбросано . На МКАДе каждая вторая из Укараины , их основные клиенты гастарбайтеры из Узбекистана , Таджикистана....

    Sonia Kun reply Пупкин Вася

    Вася в у тебя денег нет?
  • З.А.Глядач

    А на яке вухо вони "дівчата"?

    Вінничанин reply З.А.Глядач

    Мс'є полюбляє у вухо?

    Дима Корнейчук reply Вінничанин

    Не надо в ухо, лучше в нос!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up