Проспект Космонавтів після реконструкції виглядатиме дуже затишно (ФОТО)

Проспект Космонавтів після реконструкції виглядатиме дуже затишно (ФОТО)

Зараз у Вінниці вже реконструюють другу частину проспекту Космонавтів. Роботи проводяться від вулиці Василя Порика до вулиці Келецької.  Ми покажемо, який вигляд матиме оновлений проспект.

Наразі на ділянці демонтують старий асфальт із тротуарів та бордюри. Далі поступово проводитимуться роботи, які змінять зовнішній вигляд проспекту.

- Цього року нам вдалось залучити кошти з державного фонду регіонального розвитку і продовжити реконструкцію проспекту Космонавтів на ділянці від вулиці Василя Порика до Келецької. Сьогодні підрядна організація вже розпочала там роботи, - повідомив на своїй сторінці  у соцмережі Вінницький  міський голова Сергій Моргунов.

Відео дня

 Родзинкою цієї частини проспекту Космонавтів стане фонтан на перехресті з вулицею Келецькою. 

Далі дивіться фото:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анна Ясинская

    Да, идея беспроигрышная - закатать бабки "благоустроив" и в без того красивое место. Достаточно было отремонтировать асфальтовое покрытие, поровнять и установить бордюры, отремонтировать скамейки.  Все же эти многочисленные фонарные столбы с USB портом , велосипедные дорожки для несуществующих велосипедистов и прочие фонтаны безвкусицы и марнотратства в наших угандах более чем уместны , особенно на фоне наших таких замечательных экономических  побед.

    Юрій Веретко reply Анна Ясинская

    Может подскажете свой адрес и время выхода на работу, чтобы скорректировать трафик для "несуществующих велосипедистов" ?

    Кудесница Натали reply Анна Ясинская

    как это несуществующие велосипедисты? их море и все на проезжей части так как им ездить негде.
  • Anonymous

    На Порика в рамках так называемой реконструкции срезали все деревья с одной стороны, зато с другой лепят велодорожку... Хоть одна велодорожка стоит срезанных деревьев? Во всех цивилизованных странах зелёные насаждения стараются сберечь, но мы же не такие...
  • Анонім

    Почему проспект "Космонавтов" не переименовали в рамках свидомой декомунизации? Космонавты - это пережиток совка. РФ до сих пор запускает свои нелепые корабли в никому не нужный космос. И что? Другое дело скакать в вышиванках и сносить памятники! Это пэрэмога! В ккрайнем случае можно назвать проспект астронавтов! Это свидомее в разы!
  • Кудесница Натали

    Давно пора областной центр приводить в порядок. Хоть с чего-то пусть начнут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up