Пропонують продовжити шлях маршруток з Вінниці до Агрономічного. Петиція

Пропонують продовжити шлях маршруток з Вінниці до Агрономічного. Петиція
  • Авторка петиції Марія Ромашкан звернулася до вінницької мерії з пропозицією покращити транспортне сполучення села Агрономічне і Вінниці.
  • У зверненні жінка пропонує збільшити шлях маршруток до кінцевої зупинки в їхньому селі, облаштувати похвилинний графік руху.
  • Водночас додає, що очікувана відповідь влади, що «даний район забезпечений транспортом», громаду села не влаштовує

Авторка петиції Марія Ромашкан звернулась до вінницької мерії, щоб продовжити шлях маршруток з Вінниці до села Агрономічне. У петиції жінка пропонує зробити наступне:

  • продовжити один з маршрутів 17Б, 13А чи муніципальний автобус №21 із кінцевої зупинки «Барське шосе» до зупинки «Садова» (магазин Удачнік);
  • по можливості, облаштувати зупинковий павільйон на зупинці «Садова»;
  • зробити похвилинний графік руху в маршрутках 11Б та 16А і розмістити його в салонах цього транспорту;
  • продовжити графік руху маршруток до 23.00, адже на це є попит серед працюючої допізна молоді та старших людей.

Враховуючи минулі відповіді мерії на транспортні петиції жінка попереджує:

«Ваша найімовірніша відповідь — «графік руху даних маршрутів 20 хвилин з урахуванням наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях є достатньою» — не відповідає дійсності. На вихідних маршрут 11Б можна прочекати 40 хвилин! 

Відео дня

Цих маршрутів достатньо — але зі сторони Вінниці до Агрономічного. А на роботу у місто доїхати без пересадок неможливо, особливо у вечірній та нічний час. 

Відповідь що «даний район цілком задоволений транспортом» — нашу громаду заздалегідь не влаштовує», — пише Марія Ромашкан.

Станом на 11:14 24 вересня, її петицію підтримали 33 людини. Для розгляду звернення вінницькою владою потрібно щонайменше 350 підписів. Підписати петицію можна за цим посиланням.

Читайте також 

Фото: архів «20хвилин»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Pavel Ostrovskyi

    Ставайте на самокати і буде вам щастя ☝️
  • Грицько Штахета

    >на роботу у місто доїхати без пересадок неможливо, особливо у вечірній та нічний час.

    >на роботу у місто у вечірній та нічний час.

    Тепер я знаю де у Вінниці живуть "нічні метелики". )))
  • 1

    Маршрутки - пережиток минулого.
    В цивилізованих країнах як то США, Австралія кожен громадянин має свій автомобіль. Ну крім дітей та пожилих пенсіонерів. Та й Європа не сильно від них відстала. І це не дивно. Бо автомобіль полегшує та спрощує всі життєві справи.

    1 reply 1

    А в Сан-Марино взагалі 1263 авто на 1000 людей,
    тобто є чимало людей які володіють 2 авто, що теж не дивно, одне авто компактне для міста, друге авто - велике для міжміських поїздок.
  • Ярослав

    Я один не розумію яким боком маршрути що закінчуються на Барському Шосе відносяться до с.Агрономічного? Ще б запропонувала маршрути що закінчуються на Тяжилові продовжити до Агрономічного.
    Також, от як цаца знайшлась, "попереджає" вона. Грошима попереджай. Немає там пасажиропотоку, тому і не буде там маршрток що 5 хвилин. Був би потік - вони там були б без всяких різних "петицій".
    А ще тут реклама магизину "Удачнік" вдала. От я про нього не знав, і зараз навіть не знаю як знайти його хоч на якійсь карті, у якомусь каталозі. Доведеться вибратись, побачити чи на власні очі що таке існує, а не видумка хврого "активіста".

    Іван reply Ярослав

    якщо "дивитись" зі сторони Вінниці - праворуч від Барського шоссе - колишні дачі Медік, нині село Березина, яке відноситься до Якушенецької сільскої ради.  Ліворуч - колишні дачі "Дружба" (здаеться). Зараз вони відносяться до села Агрономічне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up