Програма святкування Дня Європи у Вінниці

Програма святкування Дня Європи у Вінниці
19 травня Соборну заполонять живі скульптури, майдан Незалежності стане територією класичної музики, площа перед готелем «Поділля» запахне кавою, а в Центральному парку можна буде опинитися в середньовіччі

Офіційно свято відкриють о 14.00 на майдані Незалежності під супровід швейцарсько-українського симфонічного оркестру «INSO» та хору «Вінниця». Організатори обіцяють насичену, завдяки чому кожен може вибрати власний сценарій свята.
На час заходів рух по головній вулиці міста буде перекритий. Транспорт пустять в об’їзд Соборної.
Закриється свято близько 22.00, але без салюту. Зате, з цього часу буде відновлена робота фонтану “ROSHEN”, який на момент заходів скоріш за все не працюватиме.

Як Вінниця відзначатиме День Європи
12.00 Площа перед «Книжкою» - Виставка авто та байків
14.00 Майдані незалежності - Офіційне відкриття свята під супровід швейцарсько-українського симфонічного оркестру «INSO» та хору «Вінниця».
14.00 вул. Соборна - Парад живих скульптур
площа перед готелем «Поділля» Кавове містечко
14.30 площа Театральна - Виступ кращих танцювальних колективів міста
15.00 майдан Незалежності - Територія класичної музики. Трохи пізніше тут на сцену вийде «Королева вальсу», солістка Віденської опери Вікторія Лук’янець.
18.00 площа Театральна - рок у виконанні гуртів з Англії та Німеччини.
20.00 площа перед Літнім театром - Вистава «Задунаєць за порогом».

Протягом дня
Фонтанна площа - Історичні театральні інсталяції, лицарські бої, майстер-клас по куванню, гончарству та теслярству. Конкурс краси «Леді Вінниця–1362»
Сквер ім. Козицького - Kinder city park: ляльки-велетні, майстер-клас по орігамі, плетінню бісером тощо
Центральний парк, біля пам’ятника Горькому - Польське містечко, де випускники шкіл зможуть познайомитися з вузами Польщі
Стадіон Центрального парку - Чемпіонат з футболу «Вінницьке міні-Євро 2012»

Відео дня
>Детальніше про свято тут (натисність на зображення для збільшення)

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Когда же Металлика к нам приедет, хотя бы на день Города!
  • Anonymous

    Да, лично для тебя
  • Anonymous

    18.00 площа Театральна - рок у виконанні гуртів з Англії та Німеччини. Мьюз, Рамштайн....як мінімум)

    Anonymous reply Anonymous

    Дайошь качественную немецкую гринду!
  • Anonymous

    18.00 площа Театральна - рок у виконанні гуртів з Англії та Німеччини. Мьюз, Рамштайн....як мінімум)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up