Приватбанк повідомив про появу нової послуги, яка допоможе керувати фінансами

Приватбанк повідомив про появу нової послуги, яка допоможе керувати фінансами
  • Приватбанк запустив новий інструмент для волонтерських зборів та накопичення і керування власними фінансами, який називається «Конверт».

Про це повідомила пресслужба банку.

— «Конверт» є дуже зручним фінансовим інструментом, який допоможе волонтерам швидко гуртом збирати донати, всім клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі та керувати фінансами, — розповів Дмитро Мусієнко, член правління банку з питань роздрібного бізнесу.

Відео дня

Як відкрити свій «Конверт» в Приват24

Потрібно зайти у відповідне меню «Конверти» чи меню «Гаманець»

— Для того аби швидко зібрати необхідну суму донатів, треба додати до конверта опис збору, зображення та поширити посилання на «Конверт» в соціальних мережах, — пояснюють фахівці.

Поповнити його можна як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть його мету та прогрес досягнення мети. 

Крім цього, для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок на день народження тощо.

У Приватбанку уточнили, що кошти з «Конверта» можна витрачати напряму, не переводячи їх на картку, додавши його в гаманець Google Pay чи Apple Pay. 

Також з конвертів можна вільно переводити кошти на свої карти, картки інших осіб та навіть на конверти друзів, знайомих, членів родини тощо. 

 

Читайте також:

Якщо ви знаєте, що ваш знайомий лежить в лікарні, допомагайте йому. Що нести пораненому?

Члени сімей загиблих військових можуть безплатно їздити у транспорті Вінниці. Як це оформити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up