Пожежа у Слов’янці. На Писарева горів сарай

Пожежа у Слов’янці. На Писарева горів сарай
  • По обіді, 6 червня, на Писарева горів сарай приватного будинку.
  • Пожежники його гасили близько 20 хвилин.
  • Пожежу ліквідували. Щоправда, тепер в цієї будівлі частково немає даху

Близько 13:40 журналісти побачили густий, чорний дим над Слов’янкою. Пройшовши частину вулиці Блока та вулиці Костянтиновича, нам вдалося побачити звідки йде дим — горів невеликий будинок на Писарева,9.

Там вже був один екіпаж рятувальників, які намагалися загасити пожежу. До них на допомогу приїхала ще одна машина пожежників. Хлопці швидко розмотували пожежні рукави, об'єднували між собою, аби дістати до епіцентру загоряння.

Відео дня

А між тим, поблизу пожежі збиралися перехожі. Багато людей знімало на телефони, як працювали пожежники та впритул були до задимлення.

 

Приблизно о 14-й годині пожежу загасили. Але щоб дістати тліючі дошки, бійці ДСНС частково розвалили дах.

— Виклик надійшов до служби порятунку о 13:44. Горіла допоміжна споруда. Для ліквідації пожежі задіяно дев’ять рятувальників та дві машини ДСНС. Загасили пожежу о 14:03. Потерпілих та загиблих немає. Причина загоряння встановлюється, — розказала заступник начальника прес-служби рятувальників Оксана Скришевська.

Тоді як люди, які були неподалік від пожежі, розповіли журналісту, що цей дім горить вже не вперше.

— Я живу поблизу, в багатоповерхівці. І минулого року тут теж горіло. Тоді підпалили паркан, впритул до гаражів. Власники усе що було в гаражах витягували. Але не така сильна пожежа була. Мабуть, хтось цю ділянку дуже хоче, — поділилася думками одна з перехожих.

Нагадаємо, нещодавно горіло сміття на Тяжилові, дим від пожежі накрив цілий мікрорайон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галя

    На слов'янці, не у
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up