Пожежа біля мерії. Перекрили рух по вулиці Оводова (ФОТО та ВІДЕО з місця)

Пожежа біля мерії. Перекрили рух по вулиці Оводова (ФОТО та ВІДЕО з місця)
Фото взяте зі сторінки Юрія Гузеєва на ФБ

Сьогодні, 16 жовтня 2018 року, у центрі Вінниці сталася масштабна пожежа. Дивіться фото та відео з місця.

Близько 15 години по вулиці Оводова виявили загорання у будинку. Про це повідомляють у прес-службі «Ситуаційного центру».

На гасіння загорання будинку №46 виїхали п'ять екіпажів пожежних. За попередньою інформацією, можливе перекриття руху по вулиці Оводова.

Вінничанка Юлія, яка знаходиться на вулиці Соборній неподалік місця надзвичаної події, скаржиться про жахливий сморід через пожежу.

Відео дня

— Майдан Незалежності в диму. У повітрі їдкий запах пластику. Поліція перекрила в'їзд на вулицю Оводова - проїхати можуть лише маршрутки автобуси та екстрені служби. Рятувальники продовжують гасити пожежу. Вогню не видно, тільки дим, —  повідомляє наш кореспондент з місця.

Дивіться фото та відео з місця пожежі:

П'ять машини пожежників гасять загорання. На вулиці смердить пластиком так, що паморочиться голова. Але за роботою пожежників спостерігають десятки перехожих.

"Загорівся будинок за адресою вул. Миколи Оводова, 46. Там розташовані офісні приміщення.Причини виникнення надзвичайної події поки невідомі. Постраждалих немає", - написав головний вінницький рятувальник Руслан Шевчук на ФБ.

За словами рятувальників, площа пожежі близько 250 кв. м.

"Пожежу ліквідували о 16:01. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 24 чоловіки особового складу та 6 одиниць спецтехніки. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями", -розказують у прес-центрі Служби порятунку "101".

Читайте також: 

У Вінниці 17 пожежників гасили двоповерховий будинок на вулиці Головній
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • З.А.Глядач

    "Майдан Незалежності в диму. У повітрі їдкий запах пластику. Поліція перекрила в'їзд на вулицю Оводова"

    Цезрада! За що скакали???

    Петров-Мішкін reply З.А.Глядач

    За це й скакали! Бандерівці знов, як і в Одесі спалили розп'ятих хлопчиків без трусіків та ще декілька тон вати. Крім того після пожежі у приміщеннях було знайдено декількох бабусь з символікою динире і новососсії, яких пожежники(які були одягнені у червоно-чорні кольори правого сектору Дмитра Яроша) попередньо залили піною. При цьому вінничани дивилячись на ці події скандували - Смерть ворогам! Я все це бачив особисто на аналі Кісель ТВ у передачі Солов'їний помет!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up