«Повернуться справжніми чоловіками»: як проходить призовна компанія на Вінниччині

«Повернуться справжніми чоловіками»: як проходить призовна компанія на Вінниччині

На Вінниччині триває набір юнаків на строкову військову службу. У цьому році призиваються юнаки віком від 20 до 27 років.

Вчора, 17 жовтня 2018 року, Обласного збірного пункту (м. Козятин, Вінницької області) у навчальний центр Львів вибуває команда призовників.

Протягом жовтня-грудня на строкову військову службу будуть проводитись відправки кандидатів на строкову військову службу.

Призиваються українці,придатні за станом здоров’я, чоловічої статі віком від 20 до 27 років.

Відео дня

Військовослужбовців строкової служби обіцяють не залучати до участі в бойових діях. Вони будуть проходити службу у пунктах постійної дислокації військових частин, баз, арсеналів, складів, повідомляють у прес-службі Вінницької ОДА.

Хлопці, які проходитимуть строкову військову службу будуть забезпечені усім необхідним, а також щомісячно будуть отримувати державне грошове забезпечення.

«Набувши практичних навичок і умінь, юнаки повернуться додому справжніми чоловіками», - зазначають у відомстві.

Читайте також:

Розпочався призов в армію. Куди йти призовникам, які не отримали повістку?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Задунайский Торонтуй

    Вася reply Задунайский Торонтуй

    И чё? Отлавливают добровольцев...

    Знамо дело - лучше бы эти ловцы  сами поехали в ато.. Но как-то на своей земле проще...
  • Иванов Иван

    Разыскивается Украина. Возраст 26 лет. В феврале 2014 вышла в ЕС и не вернулась. Была одета в вышиванку, желто-голубые кружевные труселя, на голове - кастрюля. Страдает суицидальными наклонностями, галлюцинациями, манией величия, и отсутствием памяти, склонна к клептомании и попрошайничеству. Убедительная просьба! Кто найдет : шлите её нах@ @  подальше и никуда не звоните! Уставшие соседи.

    zhenya reply Иванов Иван

    шлем тебя нах@ @, уставший сосед-д@лб@е б
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up