Поставимо Європу на лижі! У Вінниці заклали капсулу майбутнього заводу з виробів для зимового спорту

Поставимо Європу на лижі! У Вінниці заклали капсулу майбутнього заводу з виробів для зимового спорту
Геральд Скробанек: - На заводі у Вінниці виготовлятимуть найбільше у світі спорядження для зимового спорту. Фото з сайту міськради
  • Завод збудує відома у світі компанія HEAD
  • Виготовлятимуть лижі, кріплення до них, лижні черевики
  • Перша черга підприємства має запрацювати у 2021 році
  • Приблизно тисяча робочих місць буде на заводі після введення в дію всього комплексу
  • Чому саме Вінницю обрав потужний інвестор?

-Перед тим, як зупинити свій вибір на Вінниці, ми оцінювали шість українських міст, - розповів виконавчий віце-президент компанії HEAD Геральд Скробанек. – Саме у Вінниці нам надали найбільшу професійну підтримку. До того ж, тут дуже непогана локація, не відчувається дефіцит робочої сили. Оцінивши всі «за» і «проти», зупинили вибір на вашому місті. Воно виявилося найкращим серед тих, де планували можливе будівництво заводу.

Про це Геральд Скробанек сказав під час перебування у Вінниці, йдеться у повідомленні на сайті міськради.

Оглянули шість міст – зупинилися на Вінниці

Геральд Скробанек приїхав до Вінниці, щоб дати старт початку робіт. На території , де будуватимуть завод, заклали капсулу.

Відео дня

Сталося це напередодні святкування Дня міста. В індустріальному парку, що по Немирівському шосе, з’явиться ще одне виробництво.

-Завод у Вінниці буде найбільшим у світі з виготовлення зимового спортивного спорядження, - наголосив віце-президент компанії HEAD. – Роботи з будівництва розпочнемо навесні 2020-го. З владою міста підписали меморандум про співпрацю. У його рамках відкрили у Вінниці ІТ-офіс, площа якого 160 квадратних метри. Поки що там працює декілька людей, надалі будемо набирати персонал.

Набирають персонал в офіс

Проектна група, яка працювала в компанії заводу холодильного обладнання UIBC Group , тепер виконує роботи у компанії HEAD. Фахівці називають це системою координації двох потужних інвесторів у справі вирішення спільних питань. Є ще один позитивний моменту приході інвестора. Компанія HEAD поєднує в собі дві індустрії – промислову й ІТ-технологій. Таке поєднання сприятиме формуванню нову еліту менеджерів, з новим мисленням. Інвестор це не тільки вкладення коштів.

-Прихід у Вінницю компанії з серйозним позитивним іміджем у світі додає авторитету нашому місту, - говорить міський голова Сергій Моргунов. – робить наше місто більш привабливим для наступних потенційних інвесторів. Присутність таких компаній дасть можливість розвивати Вінницький індустріальний парк, зміцнювати економіку міста. Тому ми розвиваємо інфраструктуру цієї території. Забезпечили водопостачання та водовідведення, проектуємо об’єкти з електро- і газопостачання, розпочали будувати дороги.

Приблизно тисяча робочих місць буде на заводі після введення в дію всього комплексу. Серед них – робітничі спеціальності, а також фахівці з логістики, технічних напрямків, управлінський та адміністративний персонал. Частину виробничих операцій виконуватимуть роботи. На початковому етапі планують залучити до роботи до 300 працівників.

HEAD присутня у 85 країнах світу

HEAD (HeadInternationalHoldingGmb)  – компанія, що спеціалізується на виробництві спортивного обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання, присутня у 85 країнах світу.

Бренд Head є найбільш упізнаваним у гірськолижному спорті, компанія. Жодні світові спортивні змагання не відбуваються без лиж і лижного спорядження, виробництва компанії HEAD

Крім того, компанія має низку інших брендів: «Penn», «Tyrolia», «Mares», «SSI».

М’ячі Penn є офіційними для Тенісної Чемпіонської серії та першими за обсягами продажів в Америці.

«Mares» - один із світових лідерів з виробництва спорядження для дайвінгу.

«SSI» - надає тренувальні матеріали та проводить сертифікацію для занурень з аквалангом для дайверів, інструкторів з дайвінгу, дайвінг-центрів по всьому світу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up