Понад 7 мільйонів гривень витратять на заміну водогону та каналізації

Понад 7 мільйонів гривень витратять на заміну водогону та каналізації
  • У мерії прийняли рішення виділити 7,8 мільйона гривень на заміну мереж водопроводу, каналізації.
  • Роботи виконають на кількох вулицях, що на Старому місті, Замості та Тяжилові.

На сесії міської ради, 29 березня, депутати прийняли рішення внести зміни до «Програми економічного і соціального розвитку на 2019 рік». Зокрема, виділили 7 мільйонів 800 тисяч гривень на фінансування реконструкції мереж каналізації, водогону в кількох районах Вінниці.

  1. На заміну мережі водопроводу по вулиці Свидницького — від вулиці Виговського до Комітетської — виділяють 2 мільйони 411 тисяч гривень. Раніше ми писали, що на капремонт дороги та облаштування велодоріжки по Свидницького витратять понад 8 мільйонів гривень.

  2. На реконструкцію мережі водопроводу по Черняховського (разом з проектними роботами) виділяють 331 тисячу гривень.

    Відео дня
    /li>
  3. Реконструкція мережі водопроводу та каналізації до житлового будинку №60 по Київській (разом з проектними роботами) коштуватиме 988 тисяч гривень.

  4. На заміну мережі водопроводу та каналізації до житлового будинку №57 по Стеценка (в т.ч. проектні роботи) дають 1 мільйон 39 тисяч гривень.

  5. Реконструкція мережі каналізації до житлових будинків №17, 19 по Баженова коштуватиме 341 тисяча гривень.

  6. На побудову мережі каналізації від 33 до 53 будинку по вулиці Затишній запланували виділити 556 тисяч гривень.

  7. Реконструкція мережі електропостачання до ВНС (водонапірної насосної станції) по Нечая,164 — 1 мільйон 200 тисяч гривень.

  8. Реконструкція напірної мережі каналізації від КНС (каналізаційної насосної станції) по вулиці Чумацькій до вулиці Чехова — 1 мільйон 600 тисяч гривень.

Крім того, виділяють 264 тисячі гривень на будівництво дитячого майданчика біля будинку, що на вулиці Академічна, 56А. Вас може зацікавити історія мешканців цього дому, які жили у «джунглях» з електричних дротів.

Читайте також:

Фото: архів «20хвилин»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вася

    Все пишуть "витратять", а коли ж нам щось перепаде?

    Ірина reply Вася

    Дибіл ти Вууася )..працювати йди ледарь

    Вася reply Ірина

    Ти мене бентежиш.. Невже я на Парубія схож?
    А більше зауважень нема....
    Згоден
  • Галя

    Треба більше! А то труять нас водою з чавунних іржавих труб
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up