Пікнік RIA: хто з передплатників виграв подарунки та як пройшло свято

Пікнік RIA: хто з передплатників виграв подарунки та як пройшло свято
  • На минулих вихідних у парку Дружби народів RIA відсвяткувала свій 26-й День народження.
  • Серед запрошених були читачі 20minut.ua, передплатники RIA та спеціально запрошені гості – гурти «НЕ лізь БО вб’є» та «Фіолет»
  • . На відвідувачів чекали розваги, смачна їжа і триста призів. Головний з яких – подорож на двох до Європи

Цього року День народження RIA святкували протягом двох днів, розказуємо як все було. 

Дитяче дозвілля

Берег Вишенського озера на минулих вихідних перетворився на центр дитячого сміху, посмішок, смачних страв, напоїв і розваг. Одночасно запрацювали усі точки фудзони і дитячі локації. Тому гості вже могли випити оригінальні коктейлі та зайняти своїх діток цікавими розвагами. Так, наприклад, малеча вчилася розписувати пряники, розмальовувала обличчя аква-гримом, спостерігала шоу мильних бульбашок та була під доглядом аніматорів із дитячого клубу Orange.

Відео дня

Крім того, всі бажаючі могли відпочити у мотузковому парку від «Активної країни». Була і цікава пізнавальна лекція від представників патрульної поліції і невелике шоу із поліцейською собакою та професійних кінологів. 

Фудзона 

Оригінальною була цього року фудзона. Гостям пропонували хімічні коктейлі із сухим льодом – коли лід вступив у реакцію з рідиною, то у верхній частині коктейлю утворився товстий шар густої пари. Крім того, одесити привезли прямо з моря 100 кілограмів мідій у мушлях, кальмарів, барабульок та інших морських делікатесів.


Цього року на пікніку RIA ми старалися зменшили кількість вживаного пластику, тому у точках продажу їжі та напоїв наші читачі мали змогу придбати еко-стаканчики із гумористичними фразами від редакції. 

Основна частина свята 

Поки гості пікніка ласували смаколиками, засмагали та просто пили прохолодні напої на галявині, ведучі – Василь Гуменюк із команди «Вінницькі» та MC Lucas розпочали невелику вікторину зі знання історії RIA та, звичайно, жартів. Далі були цікаві питання для дітей від ексклюзивного партнеру заходу компанії «Рудь». Діти виявилися неабияк обізнаними в історії морозива, за що отримали солодкі подарунки та блокноти. 

Цього дня нагороджували найвідданіших передплатників – людей, які вже більше 10-ти років із нами. Так, наприклад, Ольга Козак виписуючи щотижневик RIA протягом 15, виграла автомобіль: 

– Я хочу сказати, що RIA – це дійсно справедлива газета. Я виграла автомобіль – це все не за гроші. Ніхто нікому нічого не платив. Усе робиться правильно, як потрібно, офіційно і без всіляких підступів, – говорила жінка зі сцени. – Крім того, було всього рік або два, коли я нічого не вигравала. Всі решта роки із RIA я отримувала приємні подарунки: чи цукерки з шампанським, чи щось більш вагоме. 

Далі були веселі конкурси на швидкість поїдання піци від партнера «Пепероні», танцювальні привітання від студії Soul dance і розіграші трьохсот призів від партнерів. Список номерів-переможців додаємо окремою таблицею. 

Свято продовжувалося і на сцені з'явилися рок-гурти, яких всі дуже чекали: вінницьких музикантів «НЕ лізь БО  вб’є», Gloria, AWAKEN ME та гурт «Фіолет». Хлопці «відривалися» на сцені та запалювали публіку. 

Головний приз 

У перший день пікніка медіа-корпорація RIA за підтримки туристичної агенції «Мер-Ка-Ба» розіграли серед передплатників газети подорож до Європи на двох. Ведучий витягнув квиток і покликав на сцену переможця. Ним став Євгеній Шафір, пізніше виявилося, що він – син позаштатного автора RIA/20minut.ua. За правилами RIA, співробітники та їх найближчі родичі не мають права брати участь у розіграші головних призів.

Саме тому було прийнято рішення перерозіграти головний приз. У лототроні залишилися всі квитки, які закидали наші підписники 28-го червня. Розіграш проводили у прямому ефірі, на сторінці «Новини Вінниці на 20 хвилин» у Фейсбук, генеральний директор Олег Горобець та редактор RIA/20minut.ua Наталія Афанасьєва. 

Організаційний комітет обіцяє втішний подарунок для Євгенія Шафіра. Також редакція приносить свої вибачення нашим підписникам за таку помилку і чекаємо на нового переможця – пана Столяра (номер квитка – 4926), аби вручити сертифікат на подорож до Болгарії. 

Другого дня на наших читачів та друзів чекав турнір із волейболу, який відбувся за підтримки Вінницької федерації пляжного волейболу.

Ми продовжували розігрувати призи, а також влаштували невеликий журналістський експеримент. Полягав він у тому, що ми спробували поспілкуватися зі спеціально запрошеними гостями у форматі відкритого інтерв’ю. Героями розмови стали ресторатор Віталій Гуменюк, власник туристичного клубу «Бідняжка» – Андрій Рибачок, координаторка проекту Ecohope Настя Юрчишина. Говорили про бізнес, гроші, мандри і необхідність жити екологічніше. До розмови також долучалися і наші читачі, які у цей час відпочивали навпроти сцени і ставили свої питання. 

За два дні пікніка RIA парк Дружби народів відвідали тисячі вінничан, змішувалися різні коктейлі, гості свята мали змогу навчитися грати на барабанах та гітарі, а також знайти свої світлини на фотосушці, яка була організована у мобільній редакції RIA.

Більше фото шукайте за посиланням

У таблиці публікуємо список переможців, для уточнення часу та місця отримання виграшу потрібно зателефонувати за номером 555-111

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Huy

    Это была уникальная возможность поесть шашлычка за 800 гривасов
  • Vercetti15

    цены на жратву космос, хай сами ее жрут
  • Мельник

    Бабійчук 6 раз виграв чи виграла. Нічого так удача...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up