Пікнік RIA – два дні смачного і цікавого (програма святкування)

Пікнік RIA – два дні смачного і цікавого (програма святкування)
  • Вдруге на пікніку RIA зберуться наші читачі та друзі, аби разом із редакцією газети та сайту 20minut.ua відсвяткувати день народження.
  • Цієї п'ятниці у парку Дружби народів розмістять безліч локацій та активних зон із майстер-класами для дорослих і малих, які діятимуть і в суботу.
  • На гостей чекають виступи акустичних та рок-гуртів, веселощі та багато призів

Парк Дружби народів 28 та 29 червня перетвориться на місце тотального релаксу, спілкування, розваг та смачної їжі. Програма двох днів розпочнеться об 11-й ранку із дитячих майстер-класів та роботи фудзони. 

Дитячі розваги

На молодшу публіку чекають чимало цікавостей: розпис пряників, аквагрим та пісочна анімація, майстер-класи з виготовлення слаймів та позування, шоу мильних бульбашок. У п'ятницю, 28 червня, з 12-ї дня на діток чекає цікава лекція від патрульної поліції, а о 15.00 у центрі уваги опиняться службовий пес та кінологи. Тому, якщо ваша дитина давно просить завести чотирилапого друга, то пікнік RIA – чудова можливість продемонструвати, як доведеться працювати із собакою та поставити питання професіоналам. Але спершу буде шоу. Веселу атмосферу свята гарантує дитяча агенція «Джем». Аніматори подбають про хороший настрій та безпечні розваги дітлахів. 

Відео дня

Дозвілля для всіх 

Ми прагнемо бути з читачами на одній хвилі, тому організували корисний та смачний відпочинок. Отже, два дні поспіль з 11-ї до 23-ї години на території парку Дружби народів буде працювати фуд-містечко. Вінничани зможуть поласувати всім, що асоціюється з пікніком: смажене м’ясо, грильовані овочі, морепродукти, хот-доги та бургери. Крім того, будуть локації зі смачною кавою та прохолодними коктейлями. І, звичайно, який пікінк без холодного пива? Якщо планували їхати з друзями на шашлики за місто, то немає сенсу, адже крутий відпочинок на свіжому повітрі біля води «Пікнік RIA» гарантує.

Але не їжею єдиною. У п'ятницю з 11-ї і до вечора вінничани зможуть здійснювати свої найзаповітніші музичні мрії за допомогою майстер-класів з гри на музичних інструментах (барабани та гітара). Для тих, хто захоче «доторкнутися до прекрасного» мережа магазинів «Магік» організувала майстер-класи спеціально для дорослих. Подбали ми і про корисний відпочинок: якщо ви давно планували спробувати себе у йозі або пілатесі, то з 15-ї години студія Крутікової надає таку можливість. Втамувати бажання мати гарний вигляд ми теж зможемо, адже з першої години дня студія «Юнайт» навчить дівчат та жінок правильно доглядати за шкірою обличчя та розповість про особливості різних видів макіяжу. Власне, всі майстер-класи, крім музичного, діятимуть два дні. 

Про екстремальні розваги і гучні емоції ми також подбали: з 13-ї до 17-ї години протягом першого і другого днів усі бажаючі зможуть спробувати «зимову» розвагу – тюбінг на цераті. Як пише тлумачний словник, церата – це те саме, що клейонка. Тому безпечно скотитися на плюшці вниз з голосними викриками у найближчі вихідні – must do. 

Так як у перший день пікніка на усміхнені обличчя наших гостей «полюватиме» фотограф RIA, то у суботу ви зможете знайти себе на нашій фотосушці і, звичайно, забрати своє фото на пам’ять. Друзі ж завжди діляться спільними фото з різних святкувань. 

Другий день «Пікніка RIA» буде більш спортивним, адже охочі зможуть взяти участь у змаганнях з пляжного волейболу о 12-й.

Концертна програма 

Ми не могли залишити наших друзів без музики, танців та приємних подарунків. Тому у п'ятницю, 28 червня, наша сцена запрацює з 17-ї години. Розіграші, музика та гумор лунатимуть до десятої ночі. Традиційно багато подарунків чекатиме на передплатників газети RIA. А музична програма розпочнеться о 18.30 з виступу гурту Awaken ME, далі соліст команди «Вінницькі» Василь Гуменюк заспіває про українські дівочі очі. А вже після заходу сонця на сцені з'являється улюбленці гурт «НЕ лізь, БО вб'є» та ліричний «Фіолет». Між виступами рок-гуртів ми подаруємо подорож на двох до Європи. Ведучими цього дня стануть MC Lucas та Василь Гуменюк.

Наступного дня дійства на сцені розпочнуться раніше – о 13.00 з розіграшу призів для передплатників. Далі на гостей пікніка чекають майстер-класи з сальси та нагородження переможців з волейболу. А для закріплення святкування зі сцени гратиме DJ Walkman та виступатимуть акустичні гурти. Завершиться «Пікнік RIA» пляжною дискотекою. 

Не забувайте ставити хештег – #пікнік_RIA, коли виставлятиме фото у свої соціальні мережі.

Пропонуємо подивитися як проходило свято минулого року: 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олексій

    А Жора буде?
  • Anonymous

    А ціни?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up