«Ні копійки з бюджету»: підрядники ремонтуватимуть зупинки, які впали, за власний рахунок

«Ні копійки з бюджету»: підрядники ремонтуватимуть зупинки, які впали, за власний рахунок
  • У Вінниці від сильного вітру впали три зупинки. Всі вони завалилися вночі, тому ніхто не постраждав.

Одна зупинка впала на вулиці Зодчих, друга — у селі Пирогово, третя — на Немирівському шосе. Інформацію підтвердили у міській раді.

Директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимир Ніценко сказав, що з 120-ти зупинок у місті впали тільки три. І їх ремонтують підрядники за умовами гаратії.

— Були шквальні вітри, ви розумієте. Зупинки мають парусність. Одна впала на Зодчих, одна на Пирогова. І на Немирівському шосе. Усього у нас близько 120 зупинок. Із них впало три. Зараз їх відновлюють і ставлять на місце. Закладні було зроблено, забетоновано, але їх вітром повиривало… «з м'ясом». Будемо ставити більш ширші закладні, посилювати стійки. На щастя, сьогодні ніхто не постраждав.

Відео дня
blockquote>

За словами посадовця, зупинка на Зодчих стояла три роки, інші — більше року.

— Це стихійні явища, вони трапляються. Ми посилимо зупинки у місті, щоб такого більше не було. Кожну з зупинок, які впали, робили різні підрядники. Тому ми не можемо говорити, що це системна помилка. Тим не менше, за умовами гарантії, підрядники ремонтують зупинки, які впали, за свій рахунок. Ні копійки з міського бюджету.

Закладні, про які говорить Ніценко, це щось накшталт фундаменту для таких зупинок. Чиновник каже, що їх зроблять більш широкими, щоб вони могли витримувати сильний вітер.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Таварисч

    "підрядники ремонтуватимуть зупинки".... Серьезно? Будут ремонтировать? И никого не посадят за халатность? А если бы кого-то прибило конструкцией - подрядчикам дали бы по попке?

    лалка reply Таварисч

    Садити за повалені вітром зупинки?) Може, зразу, ГУЛАГ для таких кадрів організувати?

    Таварисч reply лалка

    Согласен, лучше подождать пока остановкой придавит кого-то из прохожих.

    лалка reply Таварисч

    Ну тоді давай підійдем до питання маштабніше. Будем садити і за такі речі, як перехід дороги в невстановленому місці.

    А що? Це може спровокувати аварію, що призведе до смерті невинних людей. Не чекати ж смертей, правильно?

    Таварисч reply лалка

    Человек, переходящий дорогу в неположенном месте - видимая опасность, и участники движения могут среагировать и предотвратить ДТП.

    Остановка, сделанная тяп-ляп - не несет видимой опасности, а убить может. А так - все нормально, подумаешь полтонны металла упало.
  • Iness Khimich

    Все робиться для "показухи". Копнеш глибше і все... Хана...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up