Петиції вівторка: гучні мотоциклісти, сморід каналізації та світлофор для пенсіонерів

Петиції вівторка: гучні мотоциклісти, сморід каналізації та світлофор для пенсіонерів

Сьогодні, 27 серпня, опублікували три петиції від вінничан. Що у зверненнях вони просять дізнавайтеся далі.

Геть мотоциклістів зі спальних районів вночі

Вінничанка Дар'я Космина просить заборонити мотоциклістам рухатись вулицями спальних районів в нічну пору доби.

— Мотоциклісти пересуваються порожніми вулицями міста на великій швидкості, створюючи при цьому дикий шум - рев моторів, свист гальмів та ін. Вночі особливо гучно лунає гуркіт проїжджаючих мотоциклів, що створює жахливий дискомфорт для мешканців спальних районів. Крім того, така їзда створює неабияку небезпеку для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, оскільки водії мототранспортних засобів не дотримуються швидкісного режиму у населеному пункті, та й не завжди виконують інші ПДР, — йдеться у тексті петиції.

Жінка  закликає, заборонити мотоциклістам проїзд з 23:00 до 7:00 години. 

Відео дня

— Зокрема для цієї цілі існують дорожний знак 3.6 ("Рух мотоциклів заборонено") та табличка до нього 7.4.4 ("Час дії"). Також, закликаю патрульну поліцію, що наглядає за порядком на вулицях у нічний час, звертати більше уваги на випадки правопорушень з боку водіїв мотоциклів. Особливу увагу раджу звернути на проспект Юності, де мотоперегони відбуваються практично щоночі, — додає Дар'я.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Провести ремонт каналізації Зодчих, 20

Таку петицію подав Віктор Глиняний. Чоловік каже, що відчиняти вікна за даною адресою нереально - чути сильний сморід.

— Часто проблеми з каналізацією Зодчих, 20, що межує з офісом забудовника Поділля... Вечором в безвітряну погоду, відкрити вікна неможливо, — зазначає автор у петиції. 

Долучитися та проголосувати можна за посиланням.

Світлофор для літніх людей

Тим часом, Владислав Грущенко просить створити додатковий режим роботи світлофору для людей похилого віку та для людей з обмеженими можливостями.

— Сам механізм полягає у наступному: люди певної категорії (пенсіонери), зможуть додати роботи зеленого світла, приставивши свої електронні картки до зчитуючого механізму світлофора. Так як у кожної категорії людей буде власна електронна картка, а світлофор буде додавати час лише у випадку певної картки, це не погіршить умови для водіїв, але стане зручним механізмом для людей, котрим це дійсно потрібно, особливо в місцях лікарень та великих перехресть. Це дозволить людям комфортніше та зручніше пересуватися містом та покращить їх безпеку, — йдеться у тексті петиції.

Станом на 27 серпня петицію підписали 2 особи з 350 необхідних.Голос віддати можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Бондарук

    Хотів би я побачити, як "телепні на пріусах" будуть махати жезлами і кидатись під мотоцикли)))
  • Виктория Быстренина

    Ось не покатав хтось цю 45 річну Дар'ю власницю стаї котів ,на байку, ось вона і біситься)
  • Ярослав

    1. Пішла і заявила в поліцію, а не петиції нікому не потрібні писати;
    2. Звурнувся куди треба: в жек там чи що там у вас. В полцію, зафіксувати стан каналізації юриично, і до відповідальних із вимогу відремонтувати;
    3. Давайте вгадаю що буде далі: будете плакатись що громадський транспорт ходить не по розкладу! Нехай місто в пробках стоїть, бо якась бабка не хоче дочекатись наступного циклу. А ще мали нахабство писати петиції про зелені коридори!
  • Дональд_К

    подписал
    хрустики вперед! камазы вас ждут;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up