Петиції тижня: сквер Скрябіна, транспортна реформа та ремонти

Петиції тижня: сквер Скрябіна, транспортна реформа та ремонти

Цього тижня вінничани подали 7 петиції. Ми зібрали ці петиції у матеріалі. Про що у них просять містяни дізнавайтеся далі.

«Місця щасливих людей»: у місті пропонують створити сквер Кузьми Скрябіна

— Пропоную створити у місті Вінниця Сквер Кузьми Скрябіна під назвою Місця щасливих людей, щоб люди пам'ятали цю добру і щиру людину. Встановити лавочки, також фонтани, побудувати затишне кафе і щоб на вулиці лунали пісні Кузьми Скрябіна. І щоб цей сквер був би розташований коло міського палацу мистецтв Зоря, — зазначає автор петиції. 

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Пропонують транспортну реформу для Старого міста

Вінничанин Роман Куземський пропонує розширити мережу маршруток на Старому місті, щоб краще зв’язати з іншими мікрорайонами міста. Зокрема, з Сабаровим, Вишенькою та до ринків міста. Детальніше про петицію ТУТ

Відео дня

Світлофор та пішохідний перехід на Барському Шосе

Вінничанка Валентина Тиквач 1 липня подала петицію у якій зазначає, що потрібно встановити на трасі Барське шосе світлофор на зупинці Стельмаха та обмежити швидкість руху примусово до мінімальної лежачим поліцейськими.

Станом на сьогодні, 7 липня, петицію підписали 230 осіб з 350 необхідних. Деталі ТУТ.

Ремонт люка по вулиці Брацлавській

— Щоденно проїжджаючи по вулиці Брацлавській для того, щоб оминути люки доводиться виїжджати на зустрічну смугу руху. Якщо цього не зробити, колесо потрапляє у просівший люк. Внаслідок цього автомобіль періодично потребує візиту на СТО, що доволі дорого коштує. Існує необхідність ремонту просівшого люку. Схожа ситуація є і у інших районах міста, — зазначає у петиції Інна Туркот.

Деталі петиції ТУТ

Тротуар по вулиці Максимовича

Вінничанин Роман Чекин незадоволений станом тротуару по вулиці Максимовича. Чоловік пропонує розглянути можливість ремонту та облаштування тротуару з велодоріжкою по даній вулиці. Підтримати петицію можна ТУТ

Геть рекламу з-під Універмагу

Вінничани Володимир Рожков написав петицію. У зверненні чоловік закликає прибрати рекламу з фонтанної площі біля Вінницького універмагу. 

— Прошу проголосувати за петицію, щоб прибрати нещодавно встановлені рекламні банери на недобудованому комплексу під Вінницьким Універмагом. Це місце є одним із найулюбленіших туристичних місць Вінниці, і дуже неприємно що фасад споруди спаплюжили натягнутими тентами з рекламою по всій довжині споруди, — йдеться у тексті петиції.

Деталі ТУТ.

Встановлення лежачого поліцейського біля центрального автовокзалу

— Повертаючись з роботи я вирішив відзняти проблему пішохідного переходу біля Вінницького центрального автовокзалу. І в саме цей момент дівчину мало не збив автомобіль.Про це місце я давно знав так, як тут трапляються аварії зі смертельними випадками. Таких небезпечних місць у Вінниці є багато, наприклад кільце на залізничному вокзалі, перехід біля парку Горького і Центральним універмагом, — пише у петиції Андрій Шаповал.

Автор петиції також пропонує встановити на «зебрі» біля автовокзалу світлофор. Деталі ТУТ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Поpошок

    Яким чином цей алкаш, який знищив молоковоз має відношення до Вінниці?
  • Жора

    На  мамбе одни страшные ! Где все сиимпатичные  проститутки?
  • Ярослав

    Ідіть в зад з такими петиціями:
    1. Скрябін - ще та шістка був. Не краще рядового громадянина. Робіть сквер на приватній териториії, якщо він вам так подобається.
    2. Якби там був гарантований пасажиропотік, то там би були маршрутки і без всяких петицій.
    3. Він там кому треба то? Шосе воно на то і шосе. Є вже один, його вистачає.
    4. Хаха
    5. Хаха
    6. Там ця реклама законна? Так: гуляй полем. Ні: в поліцію, прокуратуру звертався? То чого ти думаєш що петиція ефективніше прокуратури?
    7, Заберіть нафіг ті острівці "безпеки" що недавно поставили!!! Від них лише сам шкода, сітлофор там ітак поруч є.Другий - лише автору в дупу.
  • Стас Павловский

    Сквер Скрябіна! А він яким боком до вінничан ?! Чи митець якийсь?; Ну що за бред??? А чому не назвати сквер в честь оперного,відомого на весь світ , оперного співака  який загинув як герой на Сході! Все кинув і славу і гроші , сімю та діток і повернувся з Італії щоб навіка стати героєм України!

    Жора reply Стас Павловский

    Битлы возле 17 школы каким боком к Виннице?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up