Перший подружній поцілунок: у вінницькі тюрмі одружилися довічники

Перший подружній поцілунок: у вінницькі тюрмі одружилися довічники

Справжньому коханню й в’язниця не перешкоджає. А як назвати кохання, коли один із наречених ніколи не вийде на свободу?

На День Святого Миколая, 19 грудня 2018 року, у державній установі «Вінницька установа виконання покарань (№1)» одружилися одразу три пари. Серед наречених - два засуджених до довічного позбавлення волі.

—  Закохані були надзвичайно щасливі та радісні, не зважаючи на нелегкі обставини, і хоча стіни установи мало надихають на урочистості - для закоханих це було справжнє свято. Представниця відділу реєстрації актів цивільного стану в урочистій обстановці зареєструвала шлюби, видала свідоцтва про одруження, а молодята хвилююче та збентежено обмінялись обручками та скріпили свій союз першим подружнім поцілунком, — розказують у прес-службі «Центрально - Західне міжрегіональне управління з ПВКП та П МЮ».

Варто зазначити, що засуджений  до довічного позбавлення волі Сергій Дюкарев не лише розписався з Наталією Марочкіною, а ще й повінчався.

Відео дня

— Керівництво установи позитивно ставиться до одруження засуджених, оскільки створення нової сім’ї є запорукою виправлення, а також свідченням належної соціально-виховної роботи. Оформивши шлюб, засуджені отримають зміцненні соціально – корисні зв’язки, будуть прогнити швидше опинитися поза межами установи в колі сім’ї, відповідно їх поведінка буде правослухняною. Адже навіть і при розгляді клопотання засудженого про помилування Адміністрацією Президента України береться до уваги сімейне становище особи, що свідчить про її наміри соціалізуватись та стати повноцінним законослухняним громадянином суспільства, —зазначає заступник начальника установи Ігор Коцяк.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Наталья Марочкина

    Кто из вас без греха, пусть первый кинет в нас камень.

    Задунайский Торонтуй reply Наталья Марочкина

    Таких грехов нет у меня, я готов. Их расстреливали как собак в эпоху настоящего Закона.

    Наталья reply Наталья Марочкина

    Я!! Самый большой мой грех - просто может прикрикнула на кого-то или опоздала на встречу. Но я никогда не крала, даже конфету!!! не вымогала! Не била! Не обманывала. И мне в жизни везёт.

    Наталья reply Наталья Марочкина

    Наталья, вы пишете из тюрьмы? Вам разрешили интернет?
  • Наталья Марочкина

    Извините, Т9 сделал несколько ошибок, но я надеюсь, что суть понятна.

    Задунайский Торонтуй reply Наталья Марочкина

    Ты сама ошибка мироздания со своим узуродованным попами мозжечком.
  • Наталья Марочкина

    Всем негативно комментирующим и агрессивно настроенным  хочу задать один  вопрос : " Кто самый первый попал на Небо с Господом? " Хотя это для вас трудный вопрос, поэтому не буду вас напрягать и отвечу сама - раскаявшийся разбойник! Как же так? Спросите вы. А вот так! Просто наш Господь -человеколюбец, а вы в своём обсуждении уже человекохищники.Так кто же из вас лучше? Тот кто раскаялся или тот, кто брезент ядом как рептилия? С Новым годом вас, дорогие мои! Пусть в ваших сердцах в этом году родится любовь Божья!
  • Марія

    люди от дивіться на те, що пишуть ті, хто вітає зеків і розумійте поруч з ким ми живемо!! за "не сплатив податки" довічне не дають! І взагалі за обман, зловживання зазвичай більше 12 р не дають. І не кажіть про невинуватих. Наприклад, якщо працівник прийняв зміну, знаючи про поломку і загинули люди. Той факт, що його посадили, а директора ні-ще не робить його невинуватим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up