Перше місце: мер Вінниці переміг в конкурсі "Мерів-інноваторів України 2017"

Перше місце: мер Вінниці переміг в конкурсі "Мерів-інноваторів України 2017"

Завершилося загальнонаціональне голосування в рамках спецпроекту "Української правди" та Міжнародного саміту мерів "Рейтинг українських мерів-інноваторів". Наш Сергій Моргунов посів перше місце.

«Серед найвизначніших інновацій Вінниці було виокремлено створення NGO-хабу, майданчика для діалогу між владою і громадськістю, онлайн-чату "Цілодобова варта" на сайті Вінницької міської ради, який приймає звернення громадян з питань житлово-комунального господарства, охорони здоров'я, освіти, транспорту тощо, та відкриття центру ІТ-підприємництва iHUB, що сприяє розвитку ІТ-сфери в місті», - йдеться в публікації на «УП».

До п’ятірки лідерів також увійшли:

мер Житомира Сергій Сухомлин (друге місце),

Відео дня

мер Тростянця Юрій Бова (третє місце),

мер Долини Володимир Гаразд та мер Вознесенська Віталій Луков.

Нагадаємо, що кандидатів на сайті "Української правди" журі оцінювало за критеріями:

  • міське планування,
  • бренд міста,
  • громадські послуги,
  • охорона здоров’я,
  • культура,
  • екологія,
  • безпека та охорона,
  • підприємництво,
  • комунікація,
  • стартап-екосистема.

До другого етапу вибрали 20 мерів, яких оцінювали за реальний вплив на життя містян, комплексний розвиток міста та незаангажованість, репутація мера.

Вчора, 11 січня 2018 року, завершився третій етап – загальнонаціональне голосування на сайті "Української правди".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Смех и только, а теперь по пунктам:

    1. Городское планирование - полное уничтожение города ВАРВАРСКОЙ застройкой, укрупнением уже существующих территорий - которая приведёт к коллапсу инфраструктуры. Городсое планирование - ОТСУТСТВУЕТ ПОЛНОСТЬЮ!!!

    2. Бренд города - целый смайл-сити, все приезжающие туристы пишут что больше 1 дня делать нечего и через 3 часа уже и смотреть нечего. РЕАЛЬНЫЙ бренд города - МАФы, реклама, машины на тротуарах и газонах. Но Нью-Виннице быть, ага конечно.

    3. Общественные услуги - очередной МИФ от фашисткого горисполкома - очередь как при УССР, а живём типа при капитализме.

    4. Здравоохранение -  медики с дипломами купленніми за сало, НОРМАЛЬНОГО специалиста врача - днём с огнём не найдёшь. В больничках очередь как при УССР, а деньги требуют как при капитализме.

    5. Культура - культуру видим каждій день в виде засраного города семками, окурками, бутылками, какашками собак и т.д. А также разбитыми Битлами, поломаними фигурами в парке, порисованых оранжевых школьниках, разрисованих стен и т.д. Культура из селюков просто прёт.

    6. Екология - из-за бесконтрольной вырубке деревьев и огромного колличества машин - чистый воздух винничанам только сниться.

    7. Безопасность и охрана - достаточно почитать сводку на 20 минут или официальной странице МВД - убийства,грабежи, дтп, мошенничество - все преступления УВЕЛИЧИЛИСЬ в колличестве.

    8. Предпринимательство - каждый уважующий себя предприниматель стараеться увильнуть от любых налогов и считает своим долгом намахать город/государство. Люди работают как рабы - безправные рабы.

    9. Коммуникации - фантазии горисполкома, выдают желаемое за действительное.

    10. Стартап-екосистема - фантазии горисполкома, выдают желаемое за действительное.



    И на последок - дали команду горисполкомовским ботам накрутить голосов и видим результат - правда не всем можно лапшу на уши навесить.

    Роман Шевчук reply Anonymous

    Видимо очень просто анонимно критиковать любые действия власти, полагаю сложнее внести свой вклад и выступить с реальными предложениями в место этого нытья...
  • Олег Ведрусов

    Гройсмано- та моргуново-боти проголосували - от він і переміг! А чимало вінничан, котрим відомо про його "досягнення" й оборудки, так не вважають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up