Перевіряють підвали житлових будинків, які облаштовані під укриття

Перевіряють підвали житлових будинків, які облаштовані під укриття
  • Відділ контролю продовжує перевіряти підвальні приміщення, визначені як укриття спільно з працівниками «Муніципальної варти».
  • Для того щоб усунути недоліки, зафіксовані під час попередніх візитів.
  • На початок квітня було більше 1000 перевірок.

Починаючи з листопада минулого року відділ контролю апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснив перевірки підвальних приміщень у житлових будинках, які обслуговують управляючі компанії.

Ці підвали призначені для тимчасового перебування населення під час сигналу «Повітряна тривога» і нанесені на інтерактивну онлайн-мапу. Про результати обстежень за п’ять місяців прозвітували вчора, 13 квітня, на виконкомі Вінницької міської ради.

За словами Артема Пасіченко, начальника відділу контролю апарату міської ради та її виконавчого комітету, на початок квітня фахівці здійснили понад 1000 таких перевірок.
— Під час перевірок особливу увагу звертали на наявність освітлення, задовільний стан інженерних мереж та відсутність будівельного чи іншого сміття, — розповідає Артем Пасіченко. — Також, враховуючи складні умови цієї зими, перевіряли стан ізоляції інженерних мереж теплопостачання. Це системна робота, яка триває в місті вже понад рік. Ми здійснюємо повторні перевірки для того, щоб побачити, чи усунули недоліки управлінські компанії. Більшість з них уже це зробили, решта — в процесі.

Відео дня

Станом на 5 квітня недоліки, зафіксовані під час перевірок УК «Територія комфорту», «Житло-Гарант», «Господар-Люкс», «Замостя», «Київська» та «Вектор-2» усунені.
 

Читайте також:

В оновленому сховищі лікарні швидкої допомоги можна розмістити 100 пацієнтів і проводити операції

В хірургічний центр Пироговки потрібна нова постільна білизна для пацієнтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up