Переваги та недоліки штучного інтелекту: у Вінниці молодь провела дебати

Переваги та недоліки штучного інтелекту: у Вінниці молодь провела дебати
  • У креативному просторі «Артинов» зустрівся молодіжний осередок міста, аби обговорити одну з найактуальніших тем, яка пов'язана з розвитком штучного інтелекту.

Як повідомляє Вінницька міська рада, понад 20 охочих відвідали захід, на якому висловили свої позиції щодо штучного інтелекту, тим самим дотримуючись дебатних правил. Учасники поділилися на команди «За» та «Проти», де кожен аргументував думку підводячи певні висновки та аргументи.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, то таку тему для дебатів обрали вперше, але точно не востаннє. «Вінницька молодь активно проявила себе, тому в планах продовжити різнопланові заходи на доволі цікаві та нові теми, які точно сподобаються учасникам», – сказала вона.

«Такі зустрічі надзвичайно імпонують молоді, адже це не лише розвиток ораторського мистецтва, а й можливість висловити свою думку та бути почутим. Окрема вдячність модератору зустрічі Олегу Ходакову та молоді за ініціативу», — зауважила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

Відео дня

Довідка

ChatGPT доступний на офіційній сторінці організації-розробника – OpenAI, тому завантажувати його не потрібно. Наразі офіційного застосунку ще немає.

Варто бути обережними при встановленні застосунків з аналогічною назвою, оскільки вони не є офіційними програмами OpenAI.

До того як OpenAI відкрила доступ до чат-бота українцям, користування ChatGPT в Україні нагадувало повноцінний квест, у якому були потрібні VPN, іноземні мобільні номери та багато маніпуляцій з браузером, щоб обійти блокування.

Зараз реєстрація для користування чат-ботом триває кілька хвилин.

Спочатку потрібно створити обліковий запис або використати наявний у Google. Після цього необхідно вказати свої ім’я, прізвище і номер телефону, на який надійде смс-повідомлення з кодом підтвердження.

Якщо повідомлення на мобільний телефон не приходить, слід натиснути кнопку повторного надсилання запиту у вікні реєстрації. Часто повідомлення з кодом надходить лише після повторного запиту.

ChatGPT — це універсальний чат-бот, який пише курсові та дипломні роботи, вміє програмувати, відповідати на складні питання, генерувати ідеї тощо. Він не має заготовлених шаблонів, але навчений давати осмислені відповіді «на льоту».

А ви вже користуєтесь штучним інтелектом від OpenAI?

 

Читайте також:

Відтепер в Україні доступний чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT. Поговорили з ним про Вінницю

Яким наше місто бачить штучний інтелект? Малюємо Вінницю в нейромережі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Захаревич

    Класна тематика!

keyboard_arrow_up