Патрульні отримали по 1000 гривень за затримання рецидивіста з «макаровим»

Патрульні отримали по 1000 гривень за затримання рецидивіста з «макаровим»
Фото: прес-служба міськради
  • Сьогодні, 8 листопада, у міській раді відзначили чотирьох патрульних поліцейських, які затримали озброєного крадія.
  • Під час затримання чоловік стріляв у поліцейських із вогнепальної зброї. На щастя, ніхто не постраждав.

Грамоти та грошові премії отримали старший лейтенант поліції заступник командира роти № 3 батальйону Юрій Осадчук, лейтенанту Олег Боржемський, лейтенант Артур Карпенко, лейтенанту Олександр Нідзельський. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Нагадаємо, що 18 жовтня поліцейські проводили відпрацювання міста разом з оперативними службами. Натрапили у дворах на Вишеньці на велосипедиста, що виявився зеком з 17-річним стажем і озброєним.

Чоловік був у рукавичках, що видалося дивним для теплої пори. Пересувався тільки дворами, уникаючи освітлених місць. Озирався й поглядав на припарковані на вулиці машини. Патрульні підійшли до нього, щоби попросити документи й перевірити його особу. Спитали, куди їде. Той почав нервувати, робити різкі рухи. Він майже одразу дістав з-за пояса бойовий пістолет Макарова й почав вести прицільний вогонь у бік працівників патрульної поліції.

Відео дня

Один із поліцейських оголив свою табельну зброю й чотири рази вистрілив. Але він боявся влучили в колегу, який змагався зі злочинцем, тому на враження не стріляв. Врешті, двічі вистріливши, велосипедист втік від патрульних. Його спіймав інший патруль, який був найближче до місця перестрілки й отримав інформацію про підмогу на пошуки озброєного чоловіка, що стріляв по «копах».

Почалася стрілянина на Космонавтів, а спіймали патрульні стрілка під балконом будинку на вулиці 600-річчя.

Про події цієї ночі ми писали в матеріалі «Перестрілка на Вишеньці: як «копи» брали озброєного «макаровим» рецидивіста».

На сайті міської ради є документ, у якому написані суми, які отримали поліцейські за небезпечне затримання. З вирахуванням податків виходить по 1000 гривень.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Михаил Светлов

    За ,что им платить? Они на службе,завтра начнут подкидывать оружие и наркотики,ради премии,забрать деньги и вернуть бездомным
  • Томашевская Наталья

    Полицейские выполнили свою работу - из этого сделали подвиг. А зарплату им платят за что?
  • Михаил Карпивняк

    Б...ть хоть би за ту тисячу мовчали. Позор !
  • Nina Mezhybovska

    Людські життя оцінюють в 1000грн😐🙁😡
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up