«Оце ти вже догрався! Поліцію давив!» - Під час перекриття траси біля Теплика водій наїхав на людей


«Оце ти вже догрався! Поліцію давив!» - Під час перекриття траси біля Теплика водій наїхав на людей
  • Мирна акція протесту на трасі міжнародного значення Гайсин-Умань мало не закінчилася трагедією.
  • Водій великовантажного автомобіля MAN виїхав на пішохідний перехід, коли на ньому знаходилися протестувальники.
  • Зупинити його вдалося після того, коли поліцейські перегородили шлях своїм службовим легковим авто.

 

-Ми про свою акцію попередили всі інстанції, - розповів по телефону журналісту RIA один з її учасників. – Почали з Теплицької райдержадміністрації та райради, потім занесли заяви в поліцію та прокуратуру і навіть Кивачівську сільську раду. У всіх цих установах нашого листа зареєстрували. Процес реєстрації записували на камеру, щоб потім комусь не вздумалося сказати, що нічого такого не було.

Учасники акції звинувачують обласну і районну владу у бездіяльності по відношенню до протиправних, на їхню думку, дій керівника місцевого сільгосппідприємства ТОВ «Теплик-Агро» Всиля Анченка.

- У нас одна біда – Анченко! – говорять учасники протесту. – Це людина, для якої закони не писані. Ми передали у правоохоронні органи матеріали про порушення ним прав на оренду землі, про розорювання пасовищ, про інші порушення, але йому все сходить з рук. Кримінальні справи якимось чином закриваються, а люди, як і раніше, потерпають. Якщо розоране пасовище, де худобу пасти? Якщо підробляють підписи під договорами на оренду паїв, то хіба це не кримінал.

Відео дня

Перед тим, як перекрити трасу, ініціативна група побувала у керівника району, у голови ОДА.

-Ми їм так само надали факти порушень законодавства Анченком, але ситуація не змінилася, то що нам залишилося робити? – каже представник ініціативної групи Галина Горич.

Люди заявляють, що це тільки попереджувальна акція. Наголошують, що їм втрачати нічого, тому й надалі будуть відстоювати свої права.

Один з водіїв вирішив «розірвати» живий «ланцюг» на пішохідному переході, але люди навіть тоді не відступилися. Тільки дивом ніхто не опинився під колесами вантажівки. Дехто застрибнув на підніжку авто, інші на буфер, почали бити лобове і бокове скло. Зупинити транспортний засіб намагалися поліцейські, які чергували під час акції. Одному з них до крові поранило руку.

Водій вантажного авто марки MAN таки переїхав через пішохідний перехід, але далі йому на заваді став поліцейський службовий автомобіль.

Після того водій заблокував двері кабіни. Тільки через деякий час на вимогу поліції відчинив їх.

Чим закінчилася історія з наїздом на пішохідному переході, дізнаємося пізніше у відділі комунікацій обласної поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Elena Macenko

    І ЗНОВУ ГАЛИНА ГОРИЧ ФІГУРУЄ. ВОНА ПРОВОКАТОРША! ЖИВЕ ЗА РАХУНОК ЖАЛЮГІДНОГО НАЛЕПУ І ПОКАЗУХИ.
  • Юрий Бондарук

    А іншого нічого не можете придумати, як висловлювати свій протест? Сам декілька разів попадав на такі протести і готовий був ЇХАТИ НА ПРОТЕСТУВАЛЬНИКІВ! Дебіли проплачені! Хочете щось комусь доказати - йдіть і пікетуйте ОблРаду, барикадуйте будинок в якому живе той зловмисник, паліть шини під його хатою, НІ. вони бояться, бо вийде і надає сракачів! А от перекривати трасу і робити незручності водіям - це наш український менталітет!

    лалка reply Юрий Бондарук

    Ага. "Протестуйте, але так, щоб це не було нікому помітно."

    З.А.Глядач reply лалка

    Ні-"протестуйте перед тими,хто дійсно може вам відповісти,а не там,де ВАМ зручно"
  • Глобазоид Афромарк

    Постраждали митингувальники, поліція, водій, інші водії-і лише винуватець мітінгу Анченко гарно себе почуває. От протест так протест!
  • З.А.Глядач

    "виїхав на пішохідний перехід, коли на ньому знаходилися протестувальники"

    Не "протестувальники",а протестути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up